blogster met brein en benen

elle.jpgVanaf heden is het tijdperk van bloggen voor gratis en voor niets gedaan. En neen, vreest niet, wij van tftc geven nog steeds niet toe aan de commercie en zullen dus ook in de toekomst geen advertenties op u afvuren. Bij wijze van compensatie en uit dank mogen jullie mij natuurlijk wel altijd mailen om mijn rekeningnummer te weten te komen en af en toe een keer een maandelijkse storting te doen. Niets houdt u tegen.

In de tussentijd ga ik op zeer regelmatige basis aan de slag bij de gloednieuwe blog van Elle België, u weet wel, van het brein en de benen. U moet maar een keer afkomen! Het is er fijn en glossy, en het ruikt er naar lekker.

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>