de kookblog is geboren, hastn

cupcake_zoveel.jpgVanaf heden kan al wie graag eens een receptje leest of plaatst terecht op Kokeneten, een geweldig los weblogcollectief voor amateurkoks. De bedoeling is dat mensen recepten plaatsen die ze zelf graag klaarmaken, bij voorkeur met een foto bij van het uiteindelijke resultaat. Het is dus niet de bedoeling dat het een copy paste-site wordt vol recepten waar niemand iets mee heeft.

Voor de rest worden er weinig andere zaken verwacht dan af en toe eens een receptje, misschien soms eens een postje over iets foodrelated, we zien wel. Gezond, ongezond, vegetarisch of vettig, het maakt eigenlijk niet echt uit. Gouden tip: plaats de website in je rss-lezer, want het zou wel eens het soort blog kunnen worden waarop niet elke dag wordt gepost. Geïnteresseerden kunnen zich nog steeds bij mij melden op lilith@fromfrats.com. Laat het u smaken.

Update: auteursvermeldingen bij de individuele postjes schijnen een betalende optie te zijn. Posters zetten op dit moment dus best nog even hun nick onder hun posts tot we daar iets op gevonden hebben.

Reacties

 1. Bert

  Héél schoon en goed idee! Zelf ben ik de zoon van een kok, maar verder dan een ei bakken geraak ik niet. Zelfs spaghettisaus is al een hele klus.

  Ik schaam me wel nooit als pa weeral es zo’n lekker en origineel gerecht voorschotelt. Ik zal de nieuwe blog wel vinden, kwestie van hem misschien ooit eens te overtreffen…

 2. Leuk initiatief. Ik zal zelf niets toevoegen daar ik nog een kok in wording ben, maar ik ga zeker af en toe langskomen!

 3. ann

  Tof idee, misschien moet ik je ook maar een mailtje sturen, zo af en toe maak ik toch dingen klaar dat erg geprezen worden door mijn eetpubliek.

 4. Leuk initiatief!
  wist je dat Idee Kids een kamp “Kokeneteke” organiseert. Hier kunnen kinderen (6 tot 12 jaar) elke dag hun eigen middagmaal bereiden.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>