de levensgevaarlijke dressing

dressink.jpgStel het u eens voor: het is een doordeweekse zaterdagmorgen. Ik heb net aardbeienmuffins gebakken en besluit om mezelf bij wijze van dankuwel te trakteren op een slaatje met dressing. Dressing van den Delhaize. Als ik het flesje open merk ik dat er iets niet helemaal klopt, of het zou moeten zijn dat het klopt als een flesje plots overvloedig dressing begint over te geven zonder dat het over tijd is. Vol hilariteit roep ik Youri, en nadat we een kwartier staan giechelen hebben om het hevig kotsende flesje stel ik voor om dit wondermooie tafereeltje vast te leggen voor het nageslacht. Tegen dat Youri de camera gevonden heeft is het flesje evenwel jammerlijk gestopt met barfen.

“Doe anders eens het dekseltje volledig open”, oppert mijn liefste.

Leute!
En hilariteit alom!
En een slaatje zonder enige vorm van dressing, en honger. :(

Reacties

 1. eh! ik heb dat ook eens meegemaakt, met die zelfde soort dressing. mini-vulkaanuitbarsting. dat dat gevaarlijk spul is, ja. :)

 2. Al surfend en blog-lezend hier terechtgekomen, blijven lezen heel hard gelachen! Ik kom zeker nog lezen(lurken)!
  Ik heb dezelfde dressing in mijn berging staan, zou ze eigenlijk uit nieuwsgierigheid nu willen opendoen, maar heb niet eens sla in huis…

 3. ann

  Ge gaat toch zeker je geld terugvragen he! Ge hebt het bewijs en al en ’t staat online dus ook nog een schadevergoeding zou ik zeggen.

 4. Ann

  Ik heb het zo’n half uur geleden zelf ook mogen ondervinden. Het flesje was wel al een week over houdbaarheidsdatum, misschien dat dat er iets mee te maken had?

 5. Toen ik de titel op de RSS las dacht ik dat er ongelooflijke avonturen te beleven waren in jullie dressing. *ghi*

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>