dienstmededeling

Kan iedereen die geïnteresseerd is om mee te werken aan een blog met receptjes op mij even mailen? lilith@fromfrats.com. Dan stuur ik jullie een mailtje met een link en een accountje terug. Is dat niet geweldig? Zet er bij voorkeur de nickname bij die je op de blog wilt gebruiken.

Meer nieuws asap. :)

Reacties

  1. sed

    is het de bedoeling van vaak te posten, want ik creer eigenlijk zo maar eens per maand eigenlijk een gerechtje dat de moeite waard is…

  2. @sed: neen, het is de bedoeling dat er veel potentiële posters zijn die af en toe eens iets posten. Als je de blog in je rss-lezer steekt krijg je dan bericht als er een nieuw recept opstaat. het is dus niet de bedoeling om er een superactieve blog van te maken, want daar heb ik ook de tijd niet voor. :)

    Iedereen die mij ondertussen al heeft gemaild zou een uitnodiging moeten gekregen hebben, check eventueel jullie junkmail mocht dat niet het geval zijn.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>