ontlurken, het vervolg

billtjen.JPGBeste (voormalige) lurkers,

eerst en vooral: bedankt voor het ontlurken. Ik had wel een vermoeden dat ik best wat lezers had, maar ik had geen idee dat u met zoveel was. En dat u zo lief bent ook, en hier graag komt en er niet mee zit om mij te bedelven onder complimentjes en lieve woorden. Dit mag dan wel “maar internet” zijn, dat doet een keer deugd zie. Doe mij maar elke week ontlurkersdag. :)

Enkele voormalige lurkers hebben mij wel weer met de neus op de feiten gedrukt. De feiten, zijnde dat ik mijn verhalen soms niet afmaak. Dat ik soms het einde vergeet te vertellen van dingen, of zelfs het midden. En dat ik zo mijn lezerspubliek laat zitten met een joekel van een cliffhanger. Niet zo fijn, kan ik mij voorstellen.

Iemand vroeg hoe het met mijn mama was. Dat weet u na de vorige post zo ongeveer. Iemand vroeg hoe het met Bill was. En of hij nog leeft. Dat vertel ik u in de volgende post. En om dat te vieren mag u mij nog een vraag stellen die ik dan ook in die post beantwoorden zal. Iets dat ik vergeten te vertellen ben. Iets dat u zich al jaren afvraagt. Een spontaan huwelijksaanzoek. Het kan allemaal. Hoe meer vragen, hoe langer de post, zo werkt dat.

Dingen die ik niet beantwoorden zal:

Hoeveel ik nu eigenlijk weeg.
Hoe hoog mijn BMI is.
Vragen met een te hoge kinkyfactor naar mijn goesting.
Wiskundige vraagstukken.

Reacties

 1. anais

  Ik heb de vraag over Bill gesteld, en toch doe ik een poging om ook deze beantwoord te krijgen: hoe staat het met jullie huis? Mogen we nog eens foto’s zien? Wonen jullie er al full-time en is alles al af?

 2. Hoi,

  Dat ik meelees, weet je wel al :-) feeds enzo…
  Chloë, ze is je nichtje, hé? Wel ik dacht zo tot een maand geleden, dat ze je dochtertje was… :-D mooi mis hé :-) Dat staat dus niet echt duidelijk hier of op je flickr…
  En voor de rest, jah, geen vragen eigenlijk, ik lees het wel :-)

 3. yab

  Ik zou graag willen weten hoe je in godsnaam op het idee gekomen bent om te gaan scrapbooken. Totdat ik jou blog las, had ik zelfs nog nooit van deze hobby gehoord. Lijkt me iets dat uit Amerika is komen overwaaien, niet?

 4. Kevin

  Mmmmmm, banana bread! het klinkt zo ongelofelijk lekker dat het niet slecht kan smaken. Zou het recept per toeval ongemerkt pardoes op deze blog kunnen belanden?

 5. Wanneer komt de eerste mini-lilith eraan? Heb jij ooit al eens flink van jetje gegeven op een digiridoe? En zowaar nog belangrijker: smeer je witte, bruine of bijna-zwarte choco op je boterhammen?

 6. Bianca

  Hey!

  Dit had misschien deels ook in één van de vorige posts gemoeten, aangezien ik hier ook regelmatig een kijkje kom nemen (nog maar sinds twee weken) – de eerste blog OOIT die ik interessant vind, beschouw dat dus maar als een ferm compliment.
  Nog leuker werd het toen ik ontdekte dat ik er een All Saints-verslaafde bijhad (nu al een jaar bijna elke dag trouw aan het kijken, eigenlijk is dat toch wel ziek), vandaag mijn vraag: wie is je lievelingskarakter en waarom? En wat vind je van de nieuwe, geile, dokter / love-interest van Terri? Laat het me weten!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>