lang leve kleine chinezekes

prinses klein.jpgOke, het is niet leuk meer.

Tijdens de dag kan ik mezelf redelijk handhaven, maar de nachten zijn hels. Ik loop wel honderd keer de trap op en af richting toilet, om daar dan net niet heel de buurt samen te roepen van de krampen. Eerst dacht ik aan een onschuldig plaagje, maar na vier slapeloze en bijzonder pijnlijke nachten die ervoor zorgen dat ik tijdens de dag migraine heb van vermoeidheid denk ik iets anders.

Dat ik, als ik nog zo’n nacht moet meemaken, wel eens zou kunnen instorten van frustratie en vermoeidheid. Dat het toch niet normaal is dat ik al zeven dagen blijf sukkelen, en in die tijd bijna vier kilogram ben afgevallen. Ook al vind ik dat laatste wel oke. All time low! Dat ik dan toch beter eens naar een dokter zou gaan in plaats van te wachten tot het stopt. Dat het precies erger wordt in plaats van beter. Dat hetzelfde geldt voor de wallen onder mijn ogen en de mist in mijn hoofd.

En toch.
Daarnet vroeg het zoontje van het chinees restaurant of ik een prinses was.
Zo erg kan het dus allemaal niet zijn.

Reacties

 1. Isolde

  ‘k Zou toch maar eens naar de dokter gaan. Straks kan je niet naar de workshop van Birgit Koopsen.

 2. Ik ben hier spijsvertering aan het blokken, dus als je even al je klachten opsomt en een paar vraagjes beantwoord kan ik je een diagnose geven. Of toch proberen. Zomaar gratis! Wel op eigen risico natuurlijk…

 3. Je hebt toch ja gezegd tegen dat snaakje hoop ik. En hem dan tot ridder in de orde der Kroepoek geslagen?

 4. Michael

  Naar de dokter en vlug. Of moet ik de dokter van wacht bellen? Op Iglo kan je dit moeilijk blijven steken.

  Ik weet dat vrouwen en hogere pijngrens hebben maar stoer doen helpt niet altijd.

 5. Joeri Lankaarden

  hmmm… Chinees eten is natuurlijk de beste remedie tegen diarree.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>