scrapweekend

birgit.jpgWat een fun had ik op het scrapbookweekend. Zoveel dat het verboden zou moeten worden. Eerst was er een workshop van Birgit Koopsen op vrijdagavond met Isolde als sparring partner. Birgit Koopsen, only de meest getalenteerde scrapbookster die ik ooit heb ontmoet, en ook nog eens een zeer fijne mevrouw IRL. En niet alleen omdat ik zou sterven voor haar krullen. Al zou ik dat zeker doen. En Isolde, die mij zo uit de brand heeft geholpen elke keer ik er niet in slaagde om een draadje door het oog van een naald te krijgen. Eternal respect, woman!

Het echte scrapbookweekend begon vanmorgen, en man, het rockte nog niet matig. Vooral omdat ik een naast een coole Amerikaanse chick mocht scrapbooken die alles amazing en cool vond (ook mijn granola!), en haar enthousiasme compleet op mij heeft gesmeten. Waarvoor dank, Becky! En ook omdat iedereen complimentjes naar mijn hoofd smeet al door mijn albums bladerend, en omdat ik zoveel leuke nieuwe mensen heb ontmoet en e-mailadressen en urls heb uitgewisseld dat ik nog even moet bekomen.

Scrapbooken is een fijne hobby vol adorabele mensen.
And that is soooo amazing! :aah:

Morgen is er nog van dat, voor wie het gemist heeft.

Reacties

  1. Isolde

    Als ik nog eens moet helpen naaien, je roept maar hé!! Heb ook enorm genoten van de workshop (en je gezelschap).

  2. Hey Kelly, ik vond het ontzettend leuk je te ontmoeten en heb ook enorm genoten van de workshop. Dank je wel voor alle lieve dingen die je over me schrijft, word er een beetje stil van… groetjes en tot gauw! Birgit

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>