shoppe shoppe shoppe

flickrt.jpgZoow, ik heb net een dollar of vijfentwintig richting Flickr verstuurd voor het verlengen van mijn Pro-account. Sinds Miss White mij in 2005 verraste met zo’n account (waarvoor zeer bedankt) heb ik hem zelf al twee keer verlengd, en telkens met plezier. Die verlenging is ook steevast het moment dat ik me voorneem om weer wat meer foto’s te nemen, en een keer werk te maken van het opleuken van mijn fotosets, en van mijn tags en al. U kent dat wel.

Ik betaal eigenlijk zo goed als nooit voor dingen op internet, bedacht ik me net.
Flickr elk jaar, en één keer een online workshop scrapbooken en eens een maand last.fm.
En liedjes op iTunes, heel af en toe.

Voor de rest: geen roste kluite.
En jullie, eigenlijk?

Reacties

 1. Niks.
  Enkel Eiko’s verjaardagscadeau: haar nieuwe halsband…
  Ook geen Skype minuten ofzo?

  Waarom ben je eigenlijk ‘pro’? Het enige wat ik zou willen, is het feit dat je meer mappen kan maken (maar zo nodig heb ik dat nu ook weer niet, de foto’s van de voorbije zomer staan nu gewoon in geen enkele behalve die van Eiko als ze erop staat) en dat je de foto’s dan aan véél meer groepen kan toevoegen!
  Ja, dat laatste mis ik wel…

  Liefs

 2. Buiten domeinnamen eigenlijk niets. Ja, heel af en toe een keer een patroon voor een jurkje van Ebay of handgemaakte boekjes of zo. Een Flickr Pro account staat ook al een tijdje op mijn to-buy-lijstje, maar de elektrische tandenborstel heeft die Flickr Pro ver voorbij gestoken. En een nieuw paar schoenen ook. En nog van dat soort dingen. Ach ja.

 3. esther

  …toch wel ’t één en ’t ander: bol.com, amazon, figleaves.com.; . Het is nl zo verschrikkelijk leuk als er een pakje toekomt, zelfs al weet je wat der in zit!

 4. Ze snappen me inderdaad niet. :/

  En ze denken dat ik nooit dingen bestel op internet, terwijl ik mezelf ziek koop. :)

  Ik had het dus over internetdiensten, niet kopen op internet. Eigenlijk.

 5. esther

  haaa, als ’t zo zit, niets nee…voel me een beetje dwaas nu pfff

 6. Nice

  Nope, enkel plaatsingskosten bij e-bay ma das ingerekend bij shoppen dus…

 7. Ik betaal via PayPal voor mijn DutchHeaven account. Mijn modellen homestek. Het kost maar 4 euro per jaar, dat is de enige reden dat ik het doe. Verder vliegt via eBay, en de übercoole shirtshop Threadless.com ook wel wat geld uit the pocket… Creditcards zijn gevaarlijk. :P

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>