televisieconstanten

allsaints.jpg

 • Immer en altijd ‘goeienavond’ terugzeggen tegen Martine Tanghe of om het even welk ander anker aan het begin van het journaal
 • Sabine Haaghedoren proberen voor te zijn met ‘dag beste kijker’
 • dikzak roepen naar het scherm als blijkt dat ze weer zwanger is. *schaamt zich dood*
 • nog altijd week worden als Ross und Rachel weekmakende momenten beleven tijdens de triljoenste heruitzending van Friends
 • hele vieze dingen roepen als Ben CrabbĂ© in beeld komt terwijl hij zijn kleine penis compenseert met het ophoesten van nutteloze weetjes
 • HELE VIEZE DINGEN

By the way! Over televisie gesproken.
Ik ben helemaal weg van All Saints. Als in: een dag zonder All Saints is een dag niet geleefd. En ik wil erover praten. Laten we dat maar doen. Erover praten. (bij voorkeur over Luke Forlano of Vincent Hughes. Dankuwel.)

Reacties

 1. + mensen een reprimande geven als ze “Dag *nieuwslezer/weerman/weervrouw* ” vergeten te zeggen.

 2. Meteen eventjes forwarden naar mijn vriendin, want die kan ook niet zonder haar dagelijkse portie AS. :)

 3. Elias

  Nog een televisieconstante: helemaal niet opletten tijdens de doodsaaie introductie van het VRT-weerbericht, waarin minutenlang wordt ingegaan op irrelevante dingen zoals het weer van de voorbije dag (dat heb ik toch gezien??) en hoge en lagedrukgebieden (zie ik eruit alsof ik dat interessant vind?). Gevolg: tegen dat het interessant wordt, en ze eindelijk temperaturen geven, en wolkjes of zonnetjes tonen, vergeet je op te letten, en uiteindelijk word je door de eindgeneriek uit je overpeinzingen gehaald, en heb je het weerbericht weer gemist…

 4. Dat vriendelijk goeiedag terugzeggen tegen de ankers doen wij hier ook, ik vraag me eigenlijk af wat er na al die jaren nog grappig aan is. ’t Zal de gewoonte zijn.

 5. “Sabine Haaghedoren proberen voor te zijn met ‘dag beste kijker'”
  Oh ja,en Wim Helsen met ‘dag vrienden van de poezie’

 6. “Goeimorgen… Ik ben contessa (Dag Contessa) en ik ben verslaafd aan All Saints.”
  Collectieve zucht… tis eruit… Ben blij dat ik niet alleen ben.

 7. Framboos

  Eindelijk iemand die het durft toe te geven verhangen te zijn aan all saints. Vriend lachtte er me vroeger mee uit, maar nu is hij zowaar meer obsessed dan ik :)Ik kijk al uit nr de aflevering van vanavond!

 8. Ik was verslaafd…toen ze ze voor de eerste keer uitzonden. Nu zijn het de reruns…en durf ik niet meer te kijken. Het vorige ontwenningsproces was al zo lastig….

 9. Mijn wederhelft heeft ook haar dagelijkse portie All Saints nodig om te overleven. Soms kijk ik wel eens mee… Nooit gedacht dat ik dit in het openbaar zou toegeven, maar eigenlijk is dat best wel een goede serie. Ben ik nu een seut? :-)

  Luke interesseert mij niet echt, geef mij maar Von!

 10. Kim

  Ben Crabbé is gruwelijk stom.
  En als je je winkelverslaving onder controle wil houden, blijven kijken naar All Saints en niet switchen naar Sex and the City. Pijnlijk voor de portemonnee.

 11. Vincent! Een woord: Prrrr!
  Jammer genoeg kan ik het niet meer volgen aangezien hier op kot geen tv is… Heb medelijden..

 12. Ik heb er geen redelijke verklaring voor, maar toen ze All Saints de eerste keer uitzonden, kon ik er alleen maar denigrerend over doen, compleet met met de ogen rollen en al!
  Maar dan ben ik eens beginnen kijken, en nog eens en toen was ik ineens ook verslaafd! Maar heb hetzelfde probleem als Lies: geen tv op kot… Dus ook geen televisieconstanten.

 13. Vriendin ligt hier ook altijd in een deuk als ik met de televisie begin te babbelen. Het begon ook met een goeiedag tegen bavo en martine. Ondertussen babbel ik ook al mee in kwissen en tv-series. Mijn hoogtepunt van interactiviteit ligt momenteel bij SOS Piet.

 14. Wat een mens al niet ontdekt tijdens een slapeloos nachtje. Ik ben zowaar niet de enige die dagelijks naar All Saints kijkt. En het is verdomd handig dat ze dat drie keer per dag uitzenden. Het past altijd wel eens om te kijken.

 15. Aaaahh… de weekmakende momenten van Ross en Rachel, die maken zelfs mij als bitter weinig tv-kijkende helemaal week. Ik beken: Friends is de enige tv-serie waarvan ik scenes letterlijk mee kan zeggen en die ik op dvd heb. Pure nostalgie naar de periode dat ik zelf in NY woonde,weliswaar ver van ‘Central Perk’. En All Saints, ja, dat zorgde voor de nodige afleiding tijdens een veel te lang durend ziekteverlof.

 16. ALL SAINTS IS GEWELDIG !!!
  Mitch is heet !! waarom moest hij dood gaan :(
  ik was echt superhard aan het wenen elke aflevering sinds mijn moeder zei dat hij dood zou gaan !!

  maar gelukkig hebben we vincent & luke !!
  alleen gaat luke ook al weg :(
  naar amerika :(
  pffff :(
  met die stomme PAULA !! :| :'(
  maar scott is ook wel heet ;)
  x

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>