zowaar niet slecht bezig

kokeneten.jpg

Update: We zijn nog maar net begonnen of we gaan al weer verhuizen. Naar onze eigen .be, meerbepaald. Gelieve vanaf heden uw rss-lezers en bookmarks aan te passen en te surfen naar www.kokeneten.be. Medebloggers van Kokeneten krijgen verdere instructies via mail wat het posten van recepten betreft. Tot daar!

Reacties

  1. Hoi. Ik weet niet of jullie huidige service dit toelaat, maar zou het mogelijk zijn om tags (geen categoriën) toe te voegen voor ieder ingrediënt? Dan kan je bvb. aan de hand van je beschikbare ingrediënten een recept zoeken. Dat leek me misschienwel handig.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>