Bedenkingen na Leuven

leuven.jpg

 • Laat u niet wijsmaken dat er iets mis is met blogmeetings. Blogmeetings zijn vetgeil.
 • Anaïs is een babe. Een koekjeskauwende enthousiaste knuffelbare babe die het liedje van handjes draaien nu al helemaal door heeft. RESPECT!
 • Zezunja is ook een babe. Een Amsterdamse meerbepaald, die couscous eet met abrikozen en dat het liefst doet in gezelschap van Yuri Maanzand. Onze meeting met het Eiland Neus was een beetje kort, maar leuwk! Go Eiland Neus, vanaf heden ga ik alleen nog ‘naar het café’, en niet meer ‘op’, beloofd!
 • Youri had zich Leuven kleiner voorgesteld, ik groter. Wat dat zegt over ons, daar ben ik nog niet helemaal uit, maar het moet iets zijn.
 • Een GPS is een godsgeschenk. Een geleende GPS is een godgeschenk in het kwadraat.
 • Ik heb nog nooit zoveel terrasjes gezien als gisteren in Leuven. Het is niet dat ik nooit buitenkom, maar het waren er ECHT veul.
 • Als u deze week niet weet wat gedaan dan moet u richting Docville. Ware het niet dat wij er bijna twee uur voor moeten rijden, we gingen nog eens opnieuw.
 • Jesus Camp, begod. Voer voor nog een paar nachten van badend in het zweet wakkerschieten in huize crib, vrees ik. En goed voor geweldige quotes als “God bless the powerpoint presentations”. U had erbij moeten zijn.

Reacties

 1. Ik was erbij! Inderdaad zeer verontrustend. Wat hersenspoelgehalte betreft staan ze op hetzelfde niveau dan die Duitse jeugdbeweging van weleer…

 2. Was je dan nog nooit in Leuven geweest? En Youri ook niet? Ik kan me dat bijna niet voorstellen, hier zo aan deze kant van het land. :-) In mijn kortzichtigheid vergeet ik dan gemakshalve wel dat ikzelf nog nooit in Ieper geweest ben (of toch niet dat ik me kan herinneren…).

 3. @liza: ik was inderdaad nog NOOIT in Leuven geweest. :) Ik vond het ook vreemd, maar er is nog nooit een aanleiding voor geweest, denk ik. Ik ben ook nog nooit in Hasselt geweest, bijvoorbeeld.

  Youri is als twaalfjarige eens naar Marktrock geweest, naar het schijnt. Het is al iets. :)

 4. @an: vaneigens, het is misschien het moment om een all girl blogmeeting uit te dokteren. Met Danone Essensis en facial masks. *LOVE*

 5. koekiemoon

  @ lilith: dan zal ik een parallelle meeting organiseren voor alle blog-loze wederhelften met mannendingen zoals hamerslingeren, paalwerpen, frambozenmousse maken, …

 6. Ik mis Leuven, echt, ik ben op Erasmus in een andere fantastische stad en ik mis mijn moeder niet en ook mijn familie niet want die zie ik binnenkort toch weer terug, maar goh, ik kan niet wachten om terug in Leuven te wonen.
  De Menenpoort is mooi maar Leuven, da’s de beste stad van de wereld.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>