een feestje in ’t geel

boekenfest.jpgJaha, het is weer zo ver.

Vanavond is het weer zo’n avond waarop ik met een rolwagentje achter mijn gat langs eindeloze rijen boeken wandel, veel te veel boeken in dat wagentje probeer te duwen tot de wieltjes het bijna begeven, om dan een traditionele schouderverrekking over te houden aan het tripje van de kassa naar de auto. Vanavond is de avond van de gele zakjes, de kleine prijzen en het scrapbookmateriaal aan een tiende van de normale prijs.

Vanavond is het Boekenfestijn in de Expo van Kortrijk. Grote kans dat u mij vindt tussen de reis- en kookboeken. Wie kan raden hoeveel euroots Youri en ik samen zullen uitgeven vanavond (of wie er het dichtste bij zit) wint een tales from the crib-goodiebag. Die ik nog moet samenstellen. Maar het wordt leuk!

Reacties

 1. anais

  Moeilijk! Op de site maken ze erg veel reclame rond het feit dat het er zoooo goedkoop is dus ik zou gokken op zo’n 115 euro met z’n tweetjes.

 2. ffflor

  € 209,35 lijkt me het enige juiste ronde getal ;-)
  leuk een goodie-bag!

 3. Deze morgen er al rondgekuierd en er ligt heel wat materiaal.

  Boeken over scrapbooking vind je bij het binnenkomen -ik moest aan u denken toen ik ze zag liggen- aan de tweede of derde tafel van helemaal achteraan rechts.

  Oh, en wat die gok betreft: het laagste tot nu toe: 63,70 euro (voor de twee, jawel)

 4. Voor die goodiebag wil ik wel meedoen ;)
  Ik denk dat jullie samen toch wel een redelijk bedrag gaan uitgeven. Laten we zeggen dat er 2 redelijk dure boeken gaan tussenzitten, voor ieder eentje, en dat de rest een normale prijs heeft.

  Ik gok op 163 euri.

 5. Boekenfestijn Expo Gent is in mijn geval (mét een rijkelijk gevuld karretje) nooit veel duurder dan… 85 euro.
  Jij en je (ik gok spaarzamere) man samen… 125 euro!

 6. Boekenfestijn Expo Gent is in mijn geval (mét een rijkelijk gevuld karretje) nooit veel duurder dan… 85 euro.
  Jij en je (ik gok spaarzamere) man samen… 125 euro!

 7. anna

  Ik dacht al dat ik een lilith-look-alike om 4 uur vanmiddag in Kortrijk de trein zag uitspringen.

 8. Janne

  Ik waag nu pas een gokje want nu kan mijn gok jullie niet meer beïnvloeden ;) €123,75!

 9. Moody

  Aha ik ben daar deze ochtend ook al geweest.
  Ik gok op 73 eurokes. En 2O cent.

 10. Lore

  Bericht van een lurker: Ha, jij bent zo een van die ambetanteriken met een rolkarretje. Laat je dat ook in de weg staan en rij je ermee tegen andermans kuiten? Ik was er ook in Kortrijk, zo ook in Gent (vorig jaar eveneens in Antwerpen en Brussel maar toen heb ik het wat te bont gemaakt met een stevig doorleunende boekenkast als resultaat). Ik neem als remedie een mandje, dan kan ik alleen meenemen wat ik kan dragen. Ik Bericht van een lurker: Ha, jij bent zo een van die ambetanteriken met een rolkarretje. Laat je dat ook in de weg staan en rij je ermee tegen andermans kuiten? Ik was er ook in Kortrijk, zo ook in Gent (vorig jaar eveneens in Antwerpen en Brussel maar toen heb ik het wat te bont gemaakt met een stevig doorleunende boekenkast als resultaat). Ik neem als remedie een mandje, dan kan ik alleen meenemen wat ik kan dragen. Ik <3 boekenfestijn! De gele zakjes maken me blij en ik word er zot van als de straten overspoeld worden met mensen met gele zakjes en ik er zelf nog niet geweest ben.

  P.S. Boekenfestijn Kortrijk is een hemel i.v.m. de andere. De rijen aan de kassa zijn zo kort dat ik drie keer moest knipperen om het te geloven.

  PS2 Lilith, je blog is rock'n roll.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>