When I grow up

whenigrow.jpgWeet u nog, de Shimelle Lain workshop When I grow up? Ik heb eindelijk de tijd gevonden om verder te werken aan mijn album met foto’s van toen ik nog een kleine lilith was. Ik heb het mezelf makkelijk gemaakt en gekozen voor een vast stramien, zodat ik mijn gigantische hoeveelheid scrapbookmateriaal op een simpele manier kan opgebruiken en ook nog eens het verhaal van mijn kindertijd kan vertellen. Een win win situation, als het ware! Het is nog niet helemaal af, maar het komt nog.

whenigrowup_kl.jpg

duitsland_kl.jpg

kleuter_kl.jpg

Meer op Flickr, klikken voor groot. :)

Reacties

  1. Er staat een fout in de eerste alinea van je kleuter-pagina. :-o

    Verder ziet het er allemaal piekfijn uit!

  2. het ziet er wel leuk uit
    veel scrapebooks zijn zo kitscherig maar dit is echt mooit, voor zover ik het kan zien natuurlijk

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>