ik ben een mens en ik ben in marokko

Trip.jpgIk werd in het midden van de nacht wakker, letterlijk badend in het zweet met maar één vraag in mijn hoofd: ‘Waar ben ik in godsnaam?’ Het was donker, de zweetdruppels liepen in extreme hoeveelheden van mijn voorhoofd en plots kwamen er nog meer vragen, met tien tegelijk. Wie ik was, bijvoorbeeld, en wat ik was. Ik probeerde aanknopingspunten te vinden maar ik vond niet zo meteen iets dat ergens op trok, en als iemand dan op het idee was gekomen om mijn bloeddruk te meten, het zou niet mooi geweest zijn.

Was ik buiten, of binnen, of in een winkel? Yep, ik was in een winkel. Ik wist alleen niet of ik een mens was in de winkel, of een product. Misschien was ik wel een kassa, flitste het door mijn hoofd. Misschien zat ik wel in een verpakking. En toen zag ik plots iets naast mij liggen, en ik had geen idee wie of wat het was. ‘Ik ben in Marokko’, hoorde ik mezelf denken. ‘IK BEN EEN MENS EN IK BEN IN MAROKKO’. Ik schrok me kapot toen het voorwerp naast mij wakker werd en vroeg wat er scheelde. En ik had geen idee wat er scheelde, ik had zelfs geen idee wie de persoon naast mij was.

Het heeft zeker twee minuten geduurd voor ik Youri weer herkende.
Daarna heb ik nog een half uur naar onze slaapkamer liggen kijken alsof ik die nog nooit eerder had gezien.
Ik weet niet wat ze tegenwoordig precies in pillen tegen blaasontstekingen draaien, maar het scheelde niet veel of ik kon kleuren ruiken vannacht.

Reacties

 1. Isolde

  Amaai, klinkt als een ‘bad trip’ van LSD of zoiets. Gelukkig heb ik geen blaasontsteking.

 2. Gigi

  Hey cool, en hoé heten die pillen precies? :-) By the way, ik heb daar soms ook last van (van de blaasontstekingen, niet de freaky dromen) en ik heb ‘Furadantine’, kan je zo bij de apotheker kopen en helpt dadelijk! Veel beterschap!

 3. ha Kelly,
  werd weer een keer tijd dat ik ein-de-lijk je weblog bezoek. shame on me he :)
  maarruh, wát heb je precies geslikt? ha?! in NL geweest zeker? :D
  klinkt best ellendig en je moet trouwens een boek gaan schrijven, je schrijft geweldig! of heb je dat al gedaan?
  xoxo
  Rev

 4. March

  Geslikt? Is het…die piercing die op uw maag is blijven liggen? Of zijn het zure maagsappen die zich een weg richting brains banen doorheen je geperforeerde maag? Marokko sech. :-)

 5. kaateke

  Heb ik ook eens gehad, en zonder pillen.
  Ooit heb ik aan mijn toenmalige partner gevraagd of hij wist waar T. was (en dat was hijzelf).
  En af en toe word ik wakker en weet ik echt niet meer wie die mens naast mij is, en het is al 8 jaar dezelfde!
  Waarschijnlijk een tijdelijke kortsluiting in de hersenen, een soort mini geheugenverlies of zoiets. ’t Begin van ’t ende, zouden ze zeggen

 6. kaateke

  Heb ik ook eens gehad, en zonder pillen.
  Ooit heb ik aan mijn toenmalige partner gevraagd of hij wist waar T. was (en dat was hijzelf).
  En af en toe word ik wakker en weet ik echt niet meer wie die mens naast mij is, en het is al 8 jaar dezelfde!
  Waarschijnlijk een tijdelijke kortsluiting in de hersenen, een soort mini geheugenverlies of zoiets. ’t Begin van ’t ende, zouden ze zeggen

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>