wat ik allemaal zou kunnen

grilltje.jpgIk zou kunnen vertellen over hoe blij ik ben met mijn nieuw panini/grilltoestel van denaldi, of over hoe Youri en ik bootje zijn gaan varen op de vestingen en dat ik zelf heb geroeid, bij momenten. Ik zou ook verslag kunnen uitbrengen van een week waarin mijn haar volledig de spuigaten uitloopt, een bezoek aan een verkoopzaal met de meest lompe verkoopster ooit of over vanmorgen, toen mijn lief mij verraste met vier rode rozen voor ons vierjarig samenzijn, en hoe ik daar even hard moest van slikken.

Maar weet u wat het is?
Het is vakantie en ik ben zo moe.
En mijn to do lijstje begint nu toch wel zeer lang te worden, rekening houdende met nog maar één week vakantie over, vind ik.
Ik heb me dus maar voorgenomen om nog een weekje van laagpitje te doen op tales from the crib, als het niet geeft. Of het zou moeten zijn dat ik mezelf echt compleet niet meer kan inhouden, maar dan zal die cola light kuur toch rap moeten beginnen inkicken.

Reacties

  1. Romantisch die rozen, mijn pa is dat blijven doen en nu zijn het er al meer dan 40! ‘k Moet zeggen dat dat een impressionant boeket is elk jaar…

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>