breek de stilte

blackapple.jpgHoe meer ik onderneem, hoe minder ik te vertellen heb, zo lijkt het altijd.
Om deze bloghiatus een beetje op te vullen breng ik u een inspirerende post. Of toch een post vol dingen die mij inspireren, op dit eigenste moment. Sommige dingen zijn de oorzaak van de hiatus, andere doen maar een beetje alsof, maar allemaal zijn ze fijn. Mocht u zelf keihard geïnspireerd worden door iets mag u er natuurlijk altijd de comments mee vullen.

 • 365 days: de Flickrgroep dus, waarin mensen elke dag een zelfportret posten. Hier vind je mijn eerste 22 dagen, zonder er eentje over te slaan hé hastn. Check zeker eens de set van Elsie Flannigan die zo hard rockt dat ik eeuwig fan ben. Daarover later meer. Ook superleuk: vleervlinder’s 365 days, weetniet’s 365 days en sollie’s 365 days. En er zijn er nog die aan het voorbereiden zijn om er mee in te springen, u bent nog altijd geen meeloper als u dat ook doet.
 • Elsie Flannigan dus: eerst door mij en de rest van de hobbywereld ontdekt als werkelijk fantastische scrapbooker, blijkt nu ook nog eens fantastisch te zijn in alle andere dingen die ze doet. Schilderen bijvoorbeeld, of werkelijk fantastische foto’s nemen. Of ook nog: de meest geweldige scrapbooklijnen ooit ontwerpen en er ongetwijfeld rijk mee worden. Aw. En cupcakes bakken en er sexy mee op foto’s staan. Het moge duidelijk zijn, later als ik groot ben wil ik Elsie Flannigan worden.
 • The Black Apple: ik ben helemaal weg van dat vrouwmens haar Etsyshop. Ik ga toch eens mijn VISA moeten trekken geloof ik.
 • scrapbook challenges: en zo zijn er wel meer. One Little Word is leuk, net als scrapjacked en de Scrap your Childhood challenge op 2peasinabucket.
 • Master Chef: de kookwedstrijd van de BBC, nu weer elke weekdag rond half vijf op één. LURVE IT!

Anders nog iets leuks gespeurd, tegenwoordig?

Reacties

 1. Liesbeth

  Ben ik jou of jij mij?
  Alleen de ‘scrapbook challenge’ pages kende ik nog niet.
  ROCK ON!

 2. Wat tof, die zelfportretten.
  En Master Chef heeft er vorig jaar voor gezorgd dat ik tegenwoordig vind dat mijn werkdag om half vijf afgelopen moet zijn.

 3. @Sara: ik hou elke week scrapbookavond bij mij thuis, en gisteren ook.

  Meestal de zondag trouwens, en het is beestig. 8)

  Wil je komen? :)

 4. Isolde

  ‘k Moet m’n foto voor vandaag nog nemen, maar weet al wat.
  Denk dat je me besmet hebt met ziektekiemen want vandaag ben ik helemaal niet in vorm. Zou de hele tijd slapen?
  Hoe is’t met Youri?

 5. Sara

  Bedankt voor de uitnodiging, maar ik zie mij dat nog niet doen, ik ben verschrikkelijk onhandig met lijm en schaar :) Het lijkt me wel supertof!

  Print jij je foto’s zelf uit op fotopapier of laat je ze ontwikkelen?

 6. Liesbeth

  Wilde je gewoon even laten weten, dat ik net al je scrapbooks op flickr bekeken heb en dat ze me massa’s en massa’s inspiratie hebben opgeleverd!
  Ben namelijk nieuw in de scrapwereld…
  Ok, ik beken, ik heb er nog nooit één gemaakt, maar het is helemaal mij, denk ik…
  THANKS!

 7. Ok, dus nog net geen meeloper zeg je… Ik ben me dan ook maar aan het voorbereiden voor de ‘365 days challenge’. Bedankt!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>