eat that!

cover.jpgEat that, Youri die mij altijd uitlacht als ik aan een zoveelste mini-albumpje begin!
Omdat hij denkt dat ik het niet kan afwerken wegens veel te weinig geduld!
En meestal gelijk heeft, of beter altijd, behalve deze keer.
Eat that!

En mochten er lezers zijn die nog plannen hebben om naar Venetië te trekken in het verlof: er valt een reisverslagje te lezen ook. Met dank aan Revlie voor de workshop!

Reacties

 1. Echt leuk vind ik dat, die scrapbooking-dinges. Maar moet je daar niet echt ongelofelijk creatief en handig voor zijn? In de lagere school plakte er altijd meer Pritt op mijn handen dan op mijn knutselwerkjes… Ben ik dan een hopeloos geval? Of bestaat er zoiets als een beginnerscursus scrapbooking die aan te bevelen is?

 2. dankuwel!
  @miss puntkomma: dat hangt er vanaf wat je wilt maken. Ik verberg mijn slordigheid door me te concentreren op het verhaal en de foto’s, en niet op dertig hobbytechnieken die ik toch niet onder de knie krijg. Ik ben een erg onhandige en slordige scrapbooker in vergelijking met de meeste anderen, maar daar stoor ik me zelf niet aan. :)

  wat die beginnerscursus betreft: die bestaan, maar ik heb de indruk dat je dikwijls veel meer leert met wat online te kijken en zelf te proberen. :)

 3. Heel schoon resultaat. Hier steekt me dunkt een enorm aantal uurtjes werk in. Maar ’t mag gezien worden, ja ja.

 4. amai, kei sjiek! moet wel veel werk geweest zijn…

  ‘k heb hard moeten lachen om “en het enige leuke was dat de glasblazer op een piraat leek”
  :D

 5. March

  Mooi gedaan !
  Hoewel niet echt mijn smaak – heb het zo niet voor drukke motiefjes (en op Venetië).

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>