jawadde dadde

Je moet 26 geworden zijn om dit mee te maken. Toen ik vanavond- helemaal onschuldig en veronderstellend dat ik al mijn cadeautjes vanmorgen vroeg al had gekregen- de deur van mijn living openduwde stond er een grote doos op tafel. Een zeer zware grote doos, bleek snel. En toen ik het papier afscheurde alsof mijn leven ervan afhing zag ik even later den dezen op mijn tafel staan:

323_a132944a.jpg

Nog in geen honderdduizend jaar had ik verwacht een ijsblauwe Kitchenaid Artisan Mixer in mijn huishouden te zien opduiken. En nu staat er werkelijk één.

Mijn lief is zot, zeg ik.
Maar wel fantastisch.

Met dank aan mijn geweldige schoonouders voor de sponsoring.
Ik zal jullie zo rijkelijk belonen met cake en taart dat indigesties jullie deel zullen zijn. :)

Reacties

 1. kaateke

  Grrrr, en ik moet er 33 worden en heb dat nog altijd niet. Wel mezelf een braun multimix cadeau gedaan, en ’t trekt op niets!
  Ik heb trouwens een donkerblauw vermoeden dat mijn verjaardag (volgende week al, nog meer grrr) onopgemerkt zal voorbijgaan.
  Maar ’t is u gegund! En wordt nu maar vlug een huishoudelijke godin (maar de rozemarijncake vind ik niet zo’n topper)

 2. superpa

  De sponsering was met veel plezier. Je kan alleen geweldige schoonouders zijn als je geweldige schoondochters hebt.

 3. Liesbeth

  AAAAAAMAAAAAAIIIIII!!!!!!
  Staat ook al eeuwen op m’n verlanglijst…
  En als ik op mijn lief moet wachten, dan blijft hij er nog wel een tijdje staan.
  Wanneer vinden we het eerste recept op ‘kokeneten’?
  Fijne dag nog!

 4. WAUW! Kunnen wij misschien enkele dagen ruilen van lief? Zo rond 7 oktober? Wie weet krijg ik dan ook zo’n kado :-) Gaat dat niet, laat die van jou dan eens naar die van mij willen svp ;-)

  Proficiat Lilith, 26 nog maar….een jonge blom….met kitchenaid mixer, damn!

 5. ann

  Cool! KOKENETEN hou je vast, here she comes “Lilith the kitchen(m)aid”!
  Happy B-day trouwens. (En ik ben ook jaloers,43 en heb op ’t moment zelfs geen gewone mixer!)

 6. Een gelukkige verjaardag en veel plezier met dat schoon machien! Zelf doe ik al een paar jaar mijn ding met “nen kenwood” en dat is ook heel goei gerief, maar natuurlijk niet zo stijlvol ;-)

 7. Fak, nu merk ik pas dat niet Youri maar jij dus jarig was… Euhm, drie late piepers! En zot machien, zeg, mijn Driesterje zou dat ook wel ooit eens in huis willen denk ik…

 8. vliene

  Hiep hiep hoera, er is er eentje jarig
  hiep hiep hoera, en daardaar worden we binnenkort wss getracteerd op foto’s van al dat lekkers dat deze machine zal helpen bereiden ;)

 9. Gelukkige verjaardag lilith, maar ik haat dat soort Martha Stewart toestanden. Haat haat! Al uw bloem blijft aan de rand plakken enaaal.

 10. Nog een late happy birthday! Enne, het is inderdaad een prachtig cadeau. ‘k Zie al uit naar al de mooie cakefoto’s die zullen volgen op kokeneten.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>