lilith is een bitch par excellence

vonbitch.jpgEen klein vogeltje kwam mij vertellen dat ik ‘blog van de week’ ben bij Wat Mij Opvalt. Volgens de nomineerders ben ik een ‘bitch par excellence’. Daar moest ik even van slikken. Ik had zelf geen idee.

Er is een tijd geweest dat ik zo vereerd zou zijn geweest met een dergelijke titel dat ik al mijn briefwisseling met desbetreffende zinnetje en een link naar het artikel zou ondertekenen, maar nu?

Ik huil bij soaphuwelijken, dierenartsprogramma’s en huppelende babydiertjes in slow motion. Mijn ruzies zijn nog nooit zo kort geweest als nu. Ik maak stoofvlees met bruin bier klaar voor mijn lief, en ik ben helemaal blij als hij er blij mee is. Ik drink en vuilbek zo goed als nooit meer. Roken heb ik al bijna drie jaar niet meer gedaan. Ik ben zo monogaam als maar kan zijn. Ik ben iemand geworden die voor andere mensen zorgt. Ik stort geld voor goede doelen. Ik voer hele gesprekken met Bill als hij dat nodig heeft. Ik recycleer.

Ik ben geen bitch, ik ben puur en zacht en lief. Ik ben liefde. Ik adem licht.

Maar toch bedankt voor de nominatie!

Reacties

 1. kaateke

  Tegenwoordig is de titel bitch iets voor zelfstandige jonge vrouwen die (meestal) weten wat ze willen. En die vooral voor zichzelf opkomen.
  Draag hem dus als een eretitel, de watjes die zo’n vrouwen niet aankunnen kopen toch een vrouw uit het Oosten.

 2. Brinne

  Lol, ge zag er volkomen normaal uit én ’t lief ook!
  Hoe zou je een onbekende herkennen, wree sterke gaven anders!

 3. Brinne

  Lol, ge zag er volkomen normaal uit én ’t lief ook!
  Hoe zou je een onbekende herkennen, wree sterke gaven anders!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>