vrijdag

citroencake.jpgSoms hou ik, als de omstandigheden het toelaten, op vrijdag een ‘lilith-dag’. Vorige week was dat een dagje Bellewaerde met mijn broer, de keer daarvoor heb ik een halve dag gewerkt en een halve dag gewinkeld met mijn liefste, en vandaag heb ik een dagje helemaal voor mij alleen gereserveerd.

Dat wil zeggen: op het gemakje wakker worden terwijl ik mijn mails en rss-lezer doorspit. Geroosterde broodjes met smeerkaas eten en meezingen met de enigzins foute maar o zo leuke Dixie Chicks op iTunes. Om mezelf daarna te trakteren op een sessie cremetjes en lekker ruikende dingen smeren in de badkamer. Instant goed gevoel, I tells ya! Paar artikeltjes tikken, in de zon richting stad om vakliteratuur (lees: dure glossy magazines), postpakketjes afhalen, een paar broodnodige dingen kopen in de kleine gb, om een vegetarisch broodje met ananas voor vanmiddag en dan naar huis, weer artikeltjes tikken.

Straks duw ik een cake met citroen in de oven en als ik dan nog tijd over heb ga ik mezelf opsluiten in mijn scrapbookkamer, gewapend met lijm, verf en bergen papier.

I dig.

Reacties

 1. Niete

  Dat treft. Hier is het vandaag niete-dag… (Laat) opgestaan, nog slaperig en met dagje vrij-kleren een spurtje gedaan om nog voor 12 uur de enige “patatten van de boer” die je in Brussel kan vinden, te kopen (bij de boer op het plein dus), nog een paar andere culliwinkeltjes afgedaan, weer thuis radio2 opgezet (wat ik nooit mag/doe in gezelschap :) ). Je geeft me daar wel een paar goeie tips. De cake wordt bij mij wel een quiche. En dan vanavond fris, monter en dorstig naar het weekend van het bier op de Grote Markt. Er zijn zo van die dagen…

 2. Isolde

  Je hebt groot gelijk. Bij mij is het even stressy want ik moet nog massa’s werk doen voor school. Yikes!!

 3. ann

  Please… zet de citroencake op kokeneten??? Ik heb hier bomen vol citroenen en de limonade komt al uit ons oren, zoooo zuur als ge niet te veel suiker wilt gebruiken.

 4. lilith

  @ann: oke, omdat je het zo lief vraagt. :) (en omdat ik gisteren toevallig een foto van de cake heb genomen)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>