wat ik zoal deed

impala.jpg

 • Ik verloor mezelf terwijl ik grondig zat te lezen in het boekje van mijn Kitchenaid, en dat verbaasde mij want ik sta erom bekend nooit of te never gebruiksaanwijzingen te lezen. Ik gok dat dat enkel kan betekenen dat ik nu al erg hard van mijn Kitchenaid hou.
 • De eerste brownies die ik met mijn Kitchenaid maakte waren zo lekker dat ik na één hapje een uur kotsmisselijk op de bank heb gelegen. Mijn tweede Kitchenaidbaksel mislukte omdat ik de oven en de tijd uit het oog was verloren. De Kitchenaid valt niets te verwijten.
 • Ik werd getrakteerd op een verjaardagsdinertje door mijn lief en na drie slokken Passoa Orange besefte ik dat ik tegenwoordig wel erg slecht tegen alcohol opgewassen ben. Vroeger was ik het beste drankorgel van mijn streek, moet u weten. Nu ben ik niets meer waard.
 • Ik liet me schminken in een knalroze mix van een konijn en een muis, en de combinatie van geur en gevoel knalde mij terug in de tijd naar de schminkstand van de Meli. En daar had ik het eigenlijk ook stiekem voor gedaan.
 • Ik heb me in Bellewaerde geen enkele keer afgevraagd of ik wel in de attractie zou passen. Dat bleek ook helemaal niet nodig. En daar had ik het eigenlijk ook stiekem voor gedaan.
 • Ik zei ja toen vriendin J. me vroeg of ik getuige wilde zijn op haar rockabilly wedding.
 • Ik dacht uren na over Amy Winehouse-haar en iets blauws, iets ouds en iets geleends, en hoe dat te combineren valt met vetkuiven en Impala’s.
 • Ik kocht een witte trui! Een witte!
 • Ik schreef me in voor een cursus Spaans voor beginners. Si!
 • Ik kreeg een verjaardagskaartje en cadeautje van Elsie Flannigan en viel bijna flauw. En mijn lief zat mee in het complot!
 • Zotjes!

Maar bloggen, dat deed ik niet.

Reacties

 1. Joeri Lankaarden

  Mensen die minder EN gezond eten zijn minder goed opgewassen tegen alcohol… stel je daar dus maar niet teveel vragen bij haha. Het gaat slecht met je als je zonder limiet kunt drinken ;)

  En volgende zomer moet ik ook getuige zijn op een bruiloft… van een ex-vriendin zeg, stel je voor :o

 2. Isolde

  Waw, een cursus Spaans. Dat staat ook nog op mijn verlanglijstje. Wil kunnen babbelen in het Spaans met mijn vriendin uit Madrid.

 3. kaateke

  Amai Klasina, ’t zal niet zijn.
  Ik ben vandaag jarig, en wat heb ik gekregen: een onzichtbare kitchenaid. Pfff.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>