lilith is een scrapbook coach

coach.jpgDit is een postje voor al diegenen die niet vinden dat ik altijd maar doorzeur over scrapbooken en koken en dat ishku.be veel beter is, zoals ik het onlangs las als reactie op een link naar hier op een andere blog. *pruilt* Voor één keer zal ik het zelfs niet over eten hebben, enkel over scrapbooken. En als dat nog te veel gevraagd is, check dan ishku.be, begod. Ze is dertig keer grappiger dan ik en haar Spaanse lessen zijn al begonnen, die van mij pas volgende week. De laatste doet het licht uit, haha!

Maar goed, voor de drie lezers die nog achtergebleven zijn.
U kunt mij boeken om u wegwijs te maken in de wondere wereld van het scrapbooken. Ik ga mijn albums meehebben en u mag een keer voelen aan mijn pagina’s en daarna ga ik u onderdompelen in al mijn enthousiasme, en naar het schijnt mag ik u ook een keer het scrapbookingclub-lokaal tonen en een zak vol scrapbookspulletjes overhandigen.

Er zijn nog andere geweldig interessante designteamleden die u ook kunt boeken, maar ik breng wel zelfgebakken koekjes mee. WOEPS. :aah:

Reacties

 1. March

  Ik ben eigenlijk ook totaal niet geïnteresseerd in scrapboeken en koken, maar je kan het zo geweldig brengen dat ik toch lees. En je hebt toch maar mooi 60+ comments hieronder. Eat that Ishku.be! (die ik bij de weg ook wel leuk vind – maar geen 30 keer meer hoor !)

 2. Maha, ik ben dan één van die drie. :)
  Voelen en al, mohow, I’m in! Maar ik wil wel alleen maar u als gids… voor de koekjes, natuurlijk ;-)

 3. Met alle respect voor Isku maar ik vind jou veel grappiger, zeker een 30tal keer denk ik. Ik doe niet aan scrapbooking…maar mss moet ik er eens aan beginnen, koekjes gemaakt mbh van een kitchenaid, dat spreekt mij aan!

 4. esther

  al zijn al je postjes heel leuk, ik vond “Afrikaans sekssymbool” één van de meest onvergetelijke toppers, daar kan niemand tegen op! en of het nu over eten of scrappen gaat, je slaagt er in me dagelijks te laten terugkeren nr deze stek (heeft ze al iets nieuws gepost???)

 5. Scrappen ziet er funky uit, ook al is het niets voor mij (met uitzondering van die veritas-kast waar ik een tikkeltje jaloers op ben). Maar waarom staan er alleen maar dames op die site te pronken ? Is daar al een wetenschappelijke verklaring voor ?

 6. elke

  ik vind scrapbooken wel leuk uitzien en al, maar ik ben er te slordig voor. en bovendien is het ergens in west-vlaanderen.

  maar anders, ik zou jou totally als coach willen, lilith *thumbs up*

 7. Talitha

  Ik wil ook koekjes. Hoe maak je duidelijk bij dat reserveren enal wie je als coach wil? Want tis toch enkel storten als reservering, neen?

 8. Lap, heb ik na maanden strijden éindelijk mijn blog in haar lijstje gekregen en nu stuurt madam de passanten door naar elders. Bedankt, Lilith, echt.

  Heb vandaag trouwens voor het eerst als ‘mens uit de streek’ geshopt en inkopen gedaan in de Kattenstad, meer zelfs, ik heb kwansuis rondgeloerd of ik daar geen Cribmensen zou tegenkomen. De Colruyt trekt qua indeling sprekend op die van Torhout, ennih!

 9. dP

  Zelfs Lilith heeft zo nog haar twijfels?? Dan is ’t helemáál logisch dat ik als prille, vaak met somberheid overgoten posts droppende, verkrampt gebekte blogger mij vaak niet helemaal zeker van mijn stuk voel.
  Ik ben zo zot als een achterdeur van notitieboeken, plakboeken, … -boeken, … en ben by the way door uw gescrapbook, de manier waarover je erover vertelt en de foto’s die je toont ook gerief gaan halen. En ‘k wil er nog iets mee doen ook! Eindelijk die stapel blanco boeken vullen. Want schrijven doe ik nu eenmaal liever met een klavier.
  Als ik met mijn fototoestel op zak loop, blijft het daar al te vaak, omdat ik meen de dingen niet zo bezienswaardig als Lilith te kunnen vangen!!

  En nu ga ‘k uit curieuseteit toch een keer bij Ishku kijken ook. Nadat ik dat Afrikaans sekssymbool-stuk gelezen heb. Kwestie van gewapend te zijn :-P

 10. lilith

  @talitha: je kunt kiezen wie je als coach wilt, dus als je gewoon “kelly” bij je reservatie zet of een mailtje stuurt naar de winkel dan komt dat in orde.

  @eddiefromohio: er zijn mannen die scrappen, maar ik denk dat dat nog niet om een procent van de scrapbookgemeenschap gaat. Mannen houden nu eenmaal minder van bloemetjes en knoopjes en lintjes, vermoed ik. :)

 11. March

  “Mannen houden nu eenmaal minder van bloemetjes en knoopjes en lintjes, vermoed ik. :) ”

  Is dat een algemene scrapvereiste dan? Ik dacht dat dat gewoon een bepaalde stijl was. Lang, lang geleden toen ik mijn tijd nog niet vergooide op het internet amuseerde ik mij best wel met het inplakken van mijn fotoalbums, met de nodige busticketjes en kaartjes,(enz…) en commentaren erbij. Zo zonder bloemetjes en lintjes, is dat dan nog (al?) scrapbooking, of gewoon “foto’s inplakken”? Gij, als coach, zeg het ne keer: wat is de essentie van scrapbooking ? Of moet ik je eerst boeken voor ik zo’n vragen stel?

 12. yan

  Oh, en ik vind Ishku totaaaaaal niet leuk en helemaal niet grappig. Niks aan! Dan lees ik nog liever uren over scrappen en vieze eetcombinaties. Vraiment!

  Ik zou zeggen; als ze dan nog eens af en toe een koekje aanbood aan haar lezers, misschien dat het dan toch wat dragelijker zou zijn, maar nee hoor zelfs dat doet ze niet.

  Koekjes of geen koekjes? Tja de keuze is evident!

 13. Lynnie

  spijtig dat het alleen in Kortrijk is … Ik heb naar aanleding van je site een pagina’tje proberen in elkaar te steken and I REALLY DON’T GET THEM WRIJFLETTERS! ondingen!

  einde poging tot scrapbooken :( *mweh*

 14. Trees

  Hoewel ik u best sympathiek vind,
  kom ik hier tegenwoordig minder dan vroeger rondneuzen..

  Reutelen over eten, maagknopen en scrapbooken…
  Pff.. gewoon mijn ding niet.

  Sorry!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>