scrappen tegen kanker

crop3.jpgEven snel reclame maken voor een evenement waarvoor ik mezelf net heb ingeschreven. Voor iedereen die graag scrapt en dat voor een goed doel wil doen in groep: op 11 november kan je in Ekeren van 10 tot 17 uur scrappen ten voordele van Kom op Tegen Kanker.

Alle informatie vind je hier: scrappen tegen kanker. Mochten er lezers zijn die graag willen gaan maar er verder niemand kennen: ik sta helemaal open voor meet en scraps.

En nu ik toch bezig ben: mensen die geïnteresseerd waren in mijn garderobe van voor mijn gastric bypass en andere kleding in grote maten voor weinig geld >>> op 6 oktober sta ik in Kortrijk op een speciale beurs waarop mensen die veel zijn afgevallen kledij verkopen tussen maat 44 en 60. Mailen kan naar lilith[@]fromfrats.com voor meer info.

Reacties

  1. Dat is daar zowat twee straten van mijn deur, dus ik wil heel graag ‘ns een kijkje komen nemen, of ’n handje toesteken. Probleem is dat ik nog nooit in mijn leven gescrapt heb. Niet dat de interesse er niet is, integendeel!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>