flair shopping day, olay olay

groenbeest.jpgStel, iemand komt op het fantastische idee om op een zondagmorgen plaats te nemen in een verschroeiend hete bus die zevenhonderd overdreven enthousiaste Flair-lezeressen van Antwerpen Centraal naar Flair Shopping Day brengt. Flair Shopping Day, als in een zondag waarop alle winkels in het Wijnegem Shopping Center open zijn voor de lezeressen van Flair, en alle gangen gevuld zijn met standjes waarin gewillige vrouwen terecht kunnen om hun haar te laten brushen, nagels te laten lakken en lippen te laten stiften. Flair Shopping Day, alwaar je op de bus al kan merken dat het niet zozeer om het shoppen gaat, maar om gezien te worden in het juiste bloesje met perfect geföhnde lokken, bij voorkeur door een Flair-fotograaf die je instant bombardeert tot covergirl van de week. Flair Shopping Day, alwaar ik nog geen drie minuten nadat ik binnen was met een gigantische vibrator van 165 euro naar vriendin J. stond te zwaaien, waarna zij me liet weten dat hij haar aan iemand deed denken. I swear, lief dagboek, toen wist ik toch even niet meer waar ik het had.

Net als toen we plots een podium in de gaten kregen waarop iemand aan een kolkende menigte stond uit te leggen hoe je je eigen handen kon lezen, met boven het doorratelende hoofd een groot bord waarop ‘LOTSLIJN’ stond. *staart naar lezerspubliek* Of toen Wijnegem Shopping Walhalla bijna in het Heizeldrama veranderde omdat er gratis kopjes warme chocolademelk werden uitgedeeld bij een buitentemperatuur van twintig graden, en een binnentemperatuur van makkelijk drie keer zoveel. En dan heb ik het nog niet gehad over dat heel speciale hoekje waar je je kon laten omtoveren in een bruid, als je zeven uur wilde aanschuiven tussen zestig andere vrouwen met extreme bruidsfantasieën.

Mannen mogen hun lijven dan wel al jaren insmeren met musk en andere middeltjes om vrouwen te lokken, ik heb vandaag geleerd dat het allemaal veel simpeler is: hang gewoon een sticker met de woorden ‘voor en na’, ‘rode lippen stand’, ‘cocoonhoek’ of ‘stylingadvies’ boven je penis, en de vrouwkes zijn bereid om uren in de rij aan te schuiven. Een tip from me to you, fellas! Kan ook wel eens helpen: een zakje Uncle Bens zoetzure saus voor in de wok all over your place smeren, en het geheel afwerken met drie kortingbons waarmee je in de winkel nog meer Uncle Bens kan kopen. Succes gegarandeerd!

Reacties

 1. T.

  Oh my , waar is de tijd van Flair
  ik word écht oud, ben ondertussen overgestapt naar interieurkes van de Libelle en receptjes
  wordt ik oud?

 2. Toen ik nog nat achter mijn oren was, ben ik naar de eerste Flair Shopping Dag ooit geweest. Het was een Avond eigenlijk en ik heb toen – serieus waar – 3 (drie) uur in de files gestaan op de Antwerpse ring, richting Wijnegem. Nooit, of te nimmer van mijn leven.

 3. dP

  Al naar het Oriocenter geweest? Vriendinnen en ik hebben het er onderweg naar Wijnegem over gehad en toen het gevecht tegen hét gen blijkbaar volledig verloren!

 4. vortzak

  los van alle flair-reacties…
  Uw vriendin mag wel ne keer mijn kelder komen witten!

  Hamai²!!!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>