haha

checkitou_kl.jpg

En ik mij maar afvragen waarom bekenden mij straal voorbijlopen op straat zonder enige blijk van herkenning. Ik blijf ze kick ass vinden, die voor en na’s. :) En vreemd ook, erg vreemd.

Reacties

 1. T.

  En zoveel beter eigenlijk hé.
  Ik zeg het niet graag maar sinds ik een 15kg verloren ben boven aan terug in een L pas (ipv in de grote maten van den c&a), en vanonder in 42-44 ben ik reuze content. Oke mode en magere popjes is erg als je dik bent, maar eens je op een normaal gewicht zit voel je je stukken beter, meer energie, en sta je blijer in het leven, allé dat is toch voor mij zo ;-)

 2. ik ben ook nog steeds niet mager of slank hoor, ik kom zelfs niet in de buurt, maar ik ben zeer content. Ik pas in gewone winkels ook in een L, soms zelfs in een M, en ik word eigenlijk op geen enkele manier meer beperkt door mijn gewicht. Precies wat ik wou, dus. :)

 3. T.

  Ik ken het gevoel ik ben ook tevreden. Maar wat ik zo raar vind is , dat ik nog steeds 10 kg van mijn streef gewicht zit, maar ik toch al in de maat kan die ik 10kg lichter droeg, dus volgens mij is er iets raars aan de hand met de confectie maten .. alhoewel er ook een mega groot verschil is tussen de winkels bv in H&m een 42 in Benetton een 46 (ook nederlands / Italiaans) maar toch is het verschil frapant

 4. Ilse

  heb je geen volledige foto van kop tot teen? In ieder geval het resultaat is verbluffend hé.Proficiat hoor!

 5. liza

  Niet in de buurt van mager of slank? Ik ging hier net komen reageren dat het precies wel bijna genoeg geweest is met afvallen. :-) Echt, zorg maar dat je niet te mager wordt hoor!

  En wat ik ook wilde zeggen: je ziet er een pak jonger uit… euh… in de zin dat je er op de voor-foto ouder uitzag dan je was denk ik… Dus da’s ook wel positief.

 6. dP

  Ben je binnen die periode ook gestopt met roken? Je huid ziet er nu rozig uit, heel erg fris. Daar past je huidige haarkleur ook véél beter bij dan de kopertint die je voordien had.
  Dat er nu nog een keer iemand met overgewicht durft beweren dat hij of zij er niet goed meer uit gaat zien na ’t vermageren. ‘k Zal ze met Lilith confronteren!!

 7. ’t Is echt helemaal zotjes. Maar ik denk dat het feit dat ge nu ook meer zelfvertrouwen heb, zich ook uit in de rest (naast het gewichtsverlies dan) en dat het daardoor is dat ge er zo gans anders uitziet.

  Uw haar doet er ook veel aan enzo. Alsof ge er nu meer tijd insteekt, precies omdàt ge u zelfzekerder voelt.

  Make I sensei?

 8. Mind you evenwel dat de eerste foto vlak na mijn operatie is genomen en ik er wel redelijk slecht uitzag. :) Normaal was ik niet zo mottig en opgezwollen, maar het gaat hem dus om het geheel.
  En mijn haar zag er zo uit omdat je het in het ziekenhuis niet kon wassen, normaal was dat ook iets deftiger. ;)

  Maar het is goed, want zo maakt het het contrast groter, natuurlijk. En dat is oke.

 9. lienie

  Wat een wereld van verschil!Precies 2 verschillende meisjes/vrouwen (hangt er vanaf hoe je het liefst wordt genoemd?)

 10. Voor en na’s zijn de max. In mijn geval gaan ze jammergenoeg de omgekeerde richting dan de jouwe uit…
  Very well done!

 11. kaateke

  Je ziet er super uit.
  Met de moed der wanhoop (na 8 jaar heb ik de ex eindelijk buitengegooid) ben ik een 6 tal weken geleden opnieuw aan een dieet begonnen, en nu al -11,5 kilo. En op de plaatsen die ik wil!
  Nog (minimum) 10 te gaan, en mijn nieuw leaf vind nu al dat ik moet stoppen :-)

 12. Nieke

  Je ziet er geweldig uit!!

  En je lijkt altijd zooo happy in het leven te staan! (terwijl je het niet altijd zo makkelijk hebt)

  Ik ben jaloers op je gewichtsverlies, maar ook op je levenshouding!!

  Je doet dat goed meid!! Respect!!

 13. Wat een verschil! Ik kan me voorstellen dat sommigen je straal voorbij lopen. En een grotere bevestiging kun je bijna niet krijgen als ze dat doen, he! Je mag trots op jezelf zijn!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>