lilith is de winnaar

trofee.jpgIk weet niet of u Ali Edwards kent, maar Ali Edwards is één van de meest geweldige scrapbookers in dit deel van het universum. De mevrouw schrijft boeken die ik verslind met huid en haar, en ze heeft net een nieuw geschreven dat Life Artist heet, al eeuwen in mijn Kaboodle wishlist staat en vandaag de stores hit in de USA. Wat wil zeggen dat het nog eens eeuwen gaat duren voor het hier te krijgen is. Gelukkig gaf de mevrouw er dit weekend drie weg op haar überpopulaire weblog, en ondergetekende liet samen met zo’n 1300 andere enthousiastelingen een comment na op haar blogpost om er eentje te winnen. EN WON. Yeeeehaaaw, zeg ik! Het boek is as we speak onderweg naar de crib, en ze kan maar juist zien dat ze het gesigneerd heeft ook, potverdrietjes, zodat ik uren naar haar handschrift kan staren en er occasioneel eens zachtjes over kan aaien.

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik ben dat niet gewend, iets winnen. Ik win eigenlijk niet veel, denk ik, qua voorwerpen. Als ik even goed nadenk kom ik op…

* een boek met een wedstrijd van de Flair
* een samsonkersthond toen ik nog erg klein was, maar eigenlijk toch al te oud voor een samsonkersthond
* een Senseo, ook al bij Flair
* een autovakantie naar een hotel ergens in de bergen in Spanje waar ons bolideken niet meer zou geraken, en waar we dus niet eens naartoe zijn geweest :aah:
* alle afleveringen van Friends op video, jaaaaaren geleden. Hoe cool was het niet toen de postbode aanbelde met een gigantische zak video’s, en ik me niet eens kon herinneren dat ik ergens had aan meegedaan, zeg? Way cool! En hoe jammer is het niet dat video’s niet meer bestaan? Way jammer!

Dat zal het zowat zijn, denk ik.
Misschien moet ik wel nog eens beginnen met werkelijk mee te doen met wedstrijden, zo nu en dan.
En u?
Wat heeft u in dit leven al allemaal gewonnen?

Reacties

 1. lilith

  @el mystica: verhip, inderdaad! Wat een verhaal, eigenlijk. :D Misschien vertel ik de details van dat duel ooit wel eens, als ik toestemming krijg van de betrokkenen. 8)

 2. Potvernondejol: gij hebt nogal sjanse, gij! Ikke? Een bon voor 10 PowerPlate-sessies. En ik ben niet echt sportief. PowerPlaten is trouwens vreselijk saai ook.

 3. Caro

  Stapels Davidsfondsboeken heb ik gewonnen in dicteewedstrijden. Nog nooit één van gelezen. En een héél dure Montblancpen, die ik bijna niet durf te gebruiken en al helemaal niet ergens mee naartoe nemen omdat ik bang ben om ze te verliezen. Maar ook heel veel woordenboeken en die komen wel goed van pas.

 4. kim

  – een roze blokfluit bij een tekenwedstrijd in een vakantiedorp in Duitsland (5 jaar)
  – een natuurboek bij een opstelwedstrijd over ‘vogels in de natuur’ (10 jaar)
  – en toen ik afstudeerde kreeg ik van de school een crappy parker pen met mijn naam op, wegens ‘beste van de klas’. Ik kreeg er ook 1 wegens ‘beste eindwerk van de klas’, maar dat hebben ze aan de 2de in rang gegeven, want 2 pennen ho-ho, dat was wel te veel kadoos he.
  – mijn vriend heeft eens een citytrip naar Parijs gewonnen door Otto-Jan van Studio Brussel uit de Leie te vissen, en toen mocht ik mee. Maar dat telt niet echt he.

 5. Een ontmoeting met de Spice girls! En een Spice cam. En een MP3speler. En een gsm die ik niet wou gebruiken wegens abnormaal duur in de winkel

 6. Het hart van mijn geliefde. Cheesy, maar lama’s love cheese.
  Proficiat trouwens, ik ben geen scrapbookspecialist, maar vind jouw stukjes steeds weer geniaal!

 7. fio

  een ploesjen hond voor een tekening die echt wantstaltig was bij een tekeningwedstrijd van de bakker over mijn deur. Ben er altijd maar van uitgegaan dat ik gewonnen heb omdat ik het overbuurmeisje was.

  21 jaar later :tickets voor deus in vorst, via stubru.

 8. Hmmm, n paar afrekening-cd’s, take that cd’s (i know, tis fout, but i love them!), tickets voor brussel vlaams deluxe en enterrock, filmtickets.
  that’s it denk ik. en dat allemaal bij studio brussel. buiten die take that cd’s of course. :)

 9. superpa

  een fiets,ook bij de bakker toen er een aktie was met een stempelkaart(per brood een stempeltje). De fiets werd verkocht want we hadden voor ieder van de kinderen net een nieuwe MOUNTAIN BIKE gekocht in de Makro. Win dan eens een fiets!

 10. Een paar Meet & Greets met Clouseau (of de helft ervan), en veel tickets ook, voor gewone Clouseau-concerten en optredens van ze met maar een gering aantal gasten. Buiten Clouseau-stuff omgerekend kan ik me eigenlijk niets bedenken….

 11. Vroeger, toen ik jonger was, won ik massa’s veel. Zo won ik eens een gastronomische weekend, een hoop cd’s en boeken, een hoop bons, en ga zo maar verder. Maar nu is het eigenlijk al heel erg lang geleden dat ik iets heb gewonnen. Jammer; want ik vond dat wel iets hebben :)

 12. PippiPebbles

  – ZOnet het boek ‘F*** You’ van Ann Nelissen
  – Tickets voor de hobby beurs in Mechelen
  – Tickets voor de Bed&Breakfast beurs in Brussel
  – Filmtickets
  – Een flavour shaker van Jamie Oliver
  – Een muts
  – Een 10-beurten kaart voor de fitness
  – een (keigoeie, in dien tijd toch) verzamel-cd
  en last but not least, een helikoptervlucht, maar ik was toen nog te klein, en dus mocht mijn zus GRRR

 13. PippiPebbles

  Ooh ja, en ook nog eens een knuffel op mijn verjaardag (is eigelijk wel een redelijk lelijk ding, maar je moet een gegeven paard niet in de bek kijken (kweet ni waarom, But whatever…) en al helemaal geen da ge gewonnen hebt (enne nee, het was geen paard, maar een bever)

 14. strips van Kuifje, een boek (10 jaar geleden gewonnen en nu pas durven lezen), verf, tickets voor Rock Berchem, The Cranberries en Absynthe Minded, cd’s van De Afrekening, schoenen van Le Coq Sportif, een survivalweekend in de Ardennen (waar ik toen helaas niet naartoe kon), tickets voor Big Fish (en mijn toen-nog-niet leaf had er ook gewonnen en toen geraakte het aan :-D), gekleurd papier, oorbellen, een fotoboekje en suikerwafels… helaas nog geen goodiebag ;-)

 15. Aislinn

  Ikzelf: – DVD’s (meestal van heel saaie films)
  – Slippers van het Nieuwsblad
  – Een armzalig Gouden Elf – Ticketje
  – Een CD van Helmut Lotti
  – Andere vergeten en onbenullige prijzen..

  Mijn broer: – Een digitale camera ( zucht)
  – Gratis tickets voor Dranouter
  – Tickets om een exclusief en live
  intiem optreden bij te wonen van
  Air Traffic in de Marconistudio in
  Studio Brussel

  Some guys have all the luck I guess :(! Alleen jammer dat net mijn broer moet zijn…!

  Grtz

 16. congrats :) ik zag je naam blinken op haar blog! Ennuh, dan zeg je “ik heb niet veel gewonnen” en noem je vervolgens een aardige waslijst op? Bijzonder typ ;)
  Uuuhh eens zien. Wat heb ik gewonnen:
  – design team scenic route (maar das nu weer voorbij, snik);
  – design team scrap-club (of telt dat niet? haha)
  – one little word contest (en heb net de Technique Tuesday stempels binnen. yam yam);
  – een bioscoopbon bij een of ander wasmiddelvraagding op internet;
  – af en toe een tientje bij de staatsloterij;
  – en dat was het wel zo’n beetje. triest he? ik win eigenlijk nu pas een beetje met scrapbooken maar voor andere dingen wil het niet erg vlotten. Ach, ik ben tevreden als ik de jackpot van de staatsloterij win. een keertje.

 17. 10 jaar: stiften met een tekenwedstrijd.
  23 jaar: stylistenwedstrijd, 1ste prijs. Een waardebon voor een nieuwe cursus te volgen op die school en een waardebon voor naaimateiaal ter waarde van 75 euro.
  24 jaar: video (weet niet meer welke film), filmtickets maar ik ben niet kunnen gaan wegens geen vervoer naar Brussel.

 18. Een boek over het leven van Dick Bruna via een wedstrijd op de Canvas-site. En een etentje via Resto.be. Al bij al niet schlecht…

 19. buiten een paar boeken op school voor ‘meest sociale leerling’ of van die zever, en een paar bioscooptickets, is het enige en megablitse dat ik gewonnen heb: de grote kerstwedstrijd van Donna in 2003. Laird en ik zijn toen op kosten van Donna op hotel mogen gaan terwijl ons huis voor kerst werd versierd en toen we s’anderendaags thuiskwamen waren er optredens in onze living tijdens de live-radio-uitzending.
  Tanja Dexters heeft zelf Imagine gezongen die ochtend.
  En sindsdien is mijn win-wedstrijden-geluk op, heb ik de indruk :-(

 20. kaateke

  Een braziliaans kookboek, een digitale camera, heel veel filmtickets, dvd’s, tickets voor theater, en nog een boel spullen.
  Maar ik wil eens een reis winnen of de lotto!

 21. You lucky girl!
  Ik heb ook best wel aardig wat dingen gewonnen via tijdschriften, het laatste leuke waren vier kaartjes voor de Winter Efteling!

 22. bibb

  vijgen na pasen MAAR: ik kreeg net een email dat ik kaartjes heb gewonnen voor een voorstelling van Pascal Platel in de Velinx, Maria Pascallas, over het leven van maria callas mette grote neus en stem… dacht er vannacht nog aan: ik MOET winnen :O} wie weet hoe saai offet wordt.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>