oproep

six-feet-under.jpgMijn liefste en ikzelf zijn al een tijdje op zoek naar de DVD-box van het tweede seizoen van Six Feet Under. Onze lokale videotheek heeft hem niet, we zien het niet bijster hard zitten om hem te kopen wegens dat we hem toch maar één keer gaan bekijken, en heel misschien heeft u hem wel gewoon liggen en denkt u: ‘ik leen hem wel even uit aan die goede vriendjes van tales from the crib die er voor zullen zorgen als was het hun eerste kindje’.

Mocht dat het geval zijn, kunt u mij dan eventjes iets laten weten?
Via lilith@fromfrats.com of in de comments, het is mij om het even.
Dankuwel!

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>