werelddierendag

puppies_1.jpgEn mijn lievelingsdier van de hele wereld is jarig! Gelukkige verjaardag, allerliefste Youri, die nu toch wel met rasse schreden de dertig nadert. :aah:

Nu hij eindelijk jarig is heb ik hem ook eindelijk zijn cadeautje mogen geven, en ik kan u verzekeren dat het niet makkelijk was om te verzwijgen dat ik twee weken geleden een citytrip heb geboekt achter zijn rug zonder dat hij er ook maar iets van wist en alles.

Nu hij het weet mogen jullie het ook weten.
Of beter: jullie mogen raden.
De eerste die de stad raadt waar wij volgende maand naartoe gaan krijgt een keileuk souvenirtje als we terug zijn. (de enkelingen die het al wisten mogen niet meedoen. Ik weet wie jullie zijn, hoor!)

Reacties

 1. Hmmm, mijn eerste gedacht was ook New York, maar aangezien dat al twee keer gezegd is, ga ik voor Parijs.
  Wens je liefste beestje een gelukkige verjaardag.

 2. Liesbeth

  Amsterdam, Antwerpen, Athene, Bangkok, Barcelona, Beiroet, Berlijn, Boedapest, Boston, Brugge, Brussel, Cairo, Chicago, Cordoba, Damascus, Delhi, Den Haag, Dublin, Düsseldorf, Edinburgh, Florence, Genève, Gent, Göteborg, Helsinki, Hong Kong, Hull, Istanbul, Kaapstad, Kopenhagen, Lissabon, Londen, Lyon, Madrid, Manchester, Miami, Milaan, Moskou, Napels, New York, Nice, Oslo, Paramaribo, Parijs, Pisa, Praag, Riga, Rio de Janerio, Rome, San Francisco, Sevilla, Singapore, Sjanghai, Stockholm, Tallinn, Tokio, Vancouver, Venetië, Wenen
  WARM?!?

  Gelukkige verjaardag, Youri!

 3. @liesbeth: I dare you om er één uit te kiezen. :)

  Op dit moment heb ik nog steeds geen winnaar, beste vrienden.

 4. Liesbeth

  Kopenhagen of Stockholm zou ik zelf wel eens willen bezoeken, maar ik zie jullie twee wel in Dublin rondlopen!

 5. Nieke

  Zo bezig met het raden dat ik het belangrijkste vergeet:
  Gelukkige Verjaardag Youri!

 6. PippiPebbles

  In elk geval al ne gelukkige verjaardag
  Enne ik gok op Marrakesh (maar hoop stiekem dat het Antwerpen is, dan kan ik u ook eens in levende lijve tegenkomen (hehe))

 7. Liesbeth

  Ik weet het: Rotterdam!
  Of misschien Maastricht?

  *en we geven nog niet op… belange ni, belange ni, …*

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>