winning mood

Maat, ik moet dringend beginnen meespelen met de Lotto, Euromillions, Win for Life en Schijt je Rijk, want zie wat de postbode (die mij probably vervloekt omdat hij zo goed als elke morgen al dan niet gewonnen dozen bij mij moet afleveren) hier nu weer binnensteekt, zeg.

scrappertjes_kl.jpg

Helemaal voor gratis gewonnen met een challenge op een blog, jawel.
Als het aan dit tempo verdergaat dan zal ik heel de Oostervleugel van de crib moeten inpalmen met mijn scrapbookmateriaal, vrees ik. Nu nog tijd vinden om effectief twee papiertjes op elkaar te plakken, en het zou al een pak minder pijnlijk zijn, allemaal.

Reacties

 1. T.

  Ik wil da ook wel is winnen, maar eigenlijk nog liever de lotto ;-)
  want ik vind maar geen tijd om te starten met scrapbooken …
  weet er trouwens iemand leuke adresjes of cursussen voor scrapbooking in de provincie Antwerpen?

 2. Schijt je rijk! LOL. Dat zou nog eens wat zijn.
  Alleen vraagt die postbode van jou dan waarschijnlijk zijn definitieve overplaatsing aan…

 3. PippiPebbles

  Amai maat, ik wil da ook winnen…

  Enne aan T. In de schleiper vind je vanalles, bij Verschooten (aan de Eiermarkt) heb je ook wel wat, in de Banier uiteraard (Kipdorp) enne, nu vergeet ik er ongetwijfeld nog wel een paar. Tegenwoordig vind je zelfs leuke spullen bij Hema (alle toch in dien van Mortsel) Succes ermee!!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>