voorbereidende popelingen

500px-Xmas_tree.svg copy.jpgMensen hebben mij al enkele keren gevraagd wat mijn plannen zijn. En ik heb er, werkelijk. Ik heb al een lotje getrokken. Er staat een dag kerstshoppen in Londen gepland. Ik weet al welk hoofdgerecht ik ga klaarmaken op Oudejaar. Ik bestook Youri met opdrachten, want dit jaar ga ik toch echt wel eens zelf kaartjes sturen. En laten maken, dus, door Youri. Mijn Secret Santa-pakket krijgt serieus vorm, en dat mag ook want het moet dit weekend al de deur uit. Ik heb al twee cadeautjes gekocht, en ik heb al een derde in mijn hoofd. Ik ben *this close* van mijn Firefox-theme aan te passen. Gisteren heb ik beslist waar de boom gaat staan. Er staat een rood kruis in mijn agenda op zaterdag. Ik heb al geklaagd over het feit dat we enkel nog maar saai inpakpapier hebben, wij.

En het is eigenlijk nog maar november.

Reacties

 1. Isolde

  Ik heb me al nieuw cadeaupapier aangeschaft, nieuwe kerstballen, al 2 cadeautjes gekocht, … Je ziet, je bent niet de enige die in de kerstsfeer komt. Misschien zijn we helemaal gebeten door het kerstvirus door onze Christmas Journal.

 2. kaateke

  Alle kerstmisperikelen staan bij mij nog in wacht: eerst de verjaardag van de dochter, dan sinterklaas en dan de boom.
  Hopelijk heb ik tegen kerst al een dreamlover gevonden!

 3. Debbie

  Ik ben ook al een tijdje bezig met kerst, heb ondertussen ook al een aantal cadeautjes gekocht, plannen gemaakt voor oudjaar, menu voor oudjaar,… Kan ni wachten tot het zover is!!!

 4. Lore

  In de Wibra (lach maar) hebben ze cheap-ass bling bling inpakpapier dat hun doel dient (afrukken en wegsmijten), net als op het Boekenfestijn (13 tot 17 december in Gent). Op datzelfde moment koop ik ook cadeautjes in Londen, vooral voor mezelf dan :) Jippie, een kerstboom, juichen de katten.

 5. 8 december de Sint, het weekend erna de boom. Eerst Sint, dán Kerst. Ik heb er dus nog niet zoveel mee, al die lichtjes en blin bling. Maar dat komt nog, ik voel het !! (En stuur anders een klein beetje van die overvloer aan kerstvibes van jou hierheen svp :o)

 6. T.

  ik heb ook al elandjes en muisjes voor in de kerstboom ;-) maar eerst moet die domme Sint nog passeren en die komt heel ongepast .. eerst een verjaardag op zaterdag en dan zo kort erop de sint en dan nog is kerst … het kindje gaat weer ni weten wat haar overkomt en de rest van’t jaar in de kou qua cadeaukes (maar daar pas ik wel mouwkes aan ;-) … en volgende week ga ik achter mennen echte kerstboom hmm ik verlang al naar de geur …
  en ook al zet ik hem weeral alleen voor mezelf en de dochter, ik ga er toch van genieten foert

 7. bij ons komt Sint-Maarten al op 11 november, wij moeten dus geen rekening houden met Klazen. En het boekenfestijn, ik zal er zijn!

 8. dontask

  Hier al volgende aankopen gedaan:

  kerststalletje (waar zelfs een kameel bij zit)
  echte, ouderwetse slingers
  kerstballen (in alle kleuren, vormen en maten)
  theelichthouderkes (die ik iedere avond al aansteek = 15 in totaal, gezellig hoor)

  En soms , heel soms, zit ik (zonder dat ik het besef natuurlijk) al te neuriën van “I’m dreaming of a …”. ’t Is allemaal de schuld van de commerce dat een mens al in november met kerst in zijn koppeke zit.

  Leuke blog trouwens, mijn eerste keer hier en ’t is hier dik in orde. Zal dan ook nog eens wederkeren (als het toegestaan is).

 9. Babsie*

  Over voorbereidingskes gesproken: ik heb net een b&b arrangement voor februari geboekt in het verre Ieper, als kerstkado voor mijn lief. (Waw, sjieke move naar off-topic :-)
  Beste Westhoekers, kunnen jullie mij als verwend Gentenaar een beetje vooruithelpen met wat tips voor trips in Ieper en omgeving. “In Flanders Fields” was ik al van plan, de stadswallen ook. Maar wat is er nog meer? En zijn er leuke eethuisjes waar ook niet-vleeseters zich thuisvoelen?
  Merci!

 10. @T. Wij hebben een verjaarder op nieuwjaarsdag. Ik zou die St.-Maarten ook wel willen zien passeren op 11/11 ipv de Klaas op 6/12.
  (Voordeel is wel dat hij altijd vuurwerk heeft voor zijn verjaardag)

 11. kim

  Zit midden in een verhuis, maar zodra alles is uitgepakt wordt de boom uiteraard ook uitgepakt (t is een kunststof boom). Heb tijdens ‘verhuisinkopen’ 4 weken terug al kerstballen en glazen sneeuwsterren gekocht in de Habitat… En 3 weken terug in de Ikea…
  Maar ter mijn verdediging, kerstspullen in de Habitat zijn razendsnel uitverkocht, dus ik had geen andere keuze :).

 12. kim

  ow, en de kerstkaarten zijn ook bijna de deur uit, kwestie van iedereen mijn nieuw adres op tijd te kunnen geven :) Hema heeft leuke kaartjes.

 13. @lore: ik wou dat ik kon zeggen ‘even veel als de vorige keer’, maar het zal echt geen waar zijn. Het saldo op mijn rekening is mijn maat niet, these days. (n)

 14. Mir

  Weer helemaal opgeknapt? Ik mag dit jaar de kerst helemaal overslaan. Nouja, thuis dan. Want we gaan verhuizen, hoera!
  Dus ik ga wel ergens anders rommel maken met chique glanzend kadopapier. Tussen de verhuisdozen isnt toch niks.

  Lekker van de kerstsfeer genieten hoor, maakt niks uit dat t nog November is. ;o)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>