emo

foto001.jpgWoensdag 26 december mag dan wel een mooie datum lijken om de VTM Kerstparade door de straten van Ieper te doen trekken, in my book komt het echt helemaal niet goed uit. Ik val sinds vanmorgen zodanig ten prooi aan PMS-gerelateerde emotionaliteit dat ik zeker zal beginnen bleiten als de kar met de Planckaerts passeert. En ik heb het niet eens voor de Planckaerts, moet u weten.

*pinkt ter voorbereiding nog een traantje weg bij K3 in Ahoy*

Reacties

 1. daphné

  Ik heb net alle uitvluchten verzonnen die er te verzinnen vallen voor een kerstparade, bijna bezweken voor de vijf pruillipjes van mijn neefjes en nichtjes, maar het blijft VTM. Al wou ik wel eens zien hoe ze door het Beluikstraatje gingen geraken.

  En ik heb tot mijn diepe spijt enkel nog Heyah mama kunnen zien :(

 2. marjan

  Wees al blij dat je een vtm-kertparade hebt in uw buurt ;) Ik zou dat ook nog weleens willen zien, lijkt me echt het toppunt van eindejaarspret ;)

 3. Isolde

  Ik heb de Plankaerts gezien en ze waren inderdaad om te bleiten. AllĂ©, enkel Francesco en z’n Magali waren er (oeps, de kleine was er ook bij).

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>