kokoscakeje gone wrong

Vorige week zei iemand nog tegen Youri: ‘Wat heb jij eigenlijk geluk dat jij samenbent met een keukenprinses als lilith’. Ik moest daar inwendig even om lachen, maar inderdaad, ik schud de laatste tijd al eens een culinair hoogstandje uit mijn mouw.

Om dat te compenseren heb ik daarnet kokoscakejes met framboos gebakken.

cakeje_kl.jpg

Het wordt een erg hongerige namiddag.

Reacties

  1. kaateke

    Wat liep er verkeerd. Het is trouwens niet omdat iets er mottig uitziet dat het ook mottig smaakt hé.

  2. Ewel kaateke, ik zou dat zo niet meer durven beweren na dit weekend. Vrijdagavond kregen we iets voorgeschoteld bij de japanner dat er echt walgelijk uit zag. En zo smaakte het ook. Het ging over gefermenteerde soyabonen begot. Wat in het voordeel pleit van de Japanner, is dat je misschien ook van lotje moet getikt zijn om dit te bestellen, maar wij zijn nu eenmaal avontuurlijk aangelegd en houden van bijzondere smaken zoals truffel, mostarda, …. Ik zweer het, dit was echt het meest disgusting wat we ooit opgediend kregen en geproefd hebben. Hoe het er uit zag… bijna niet te verwoorden, maar het is ideaal bij een film zoals Alien, vooral wanneer het monstertje uit de hoofdrolspeelster te voorschijn komt. Nog nooit zo`n sticky voedsel life gezien… De sushi en sashimi daarna maakten alles weer goed, gelukkig maar, anders waren we zwaar getraumatiseerd huiswaarts gegaan.

  3. Kevin

    Ik zou het nochtans zalig vinden om u te zien discussiëren met SOS Piet in het Westvlams wi…

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>