sterf, klimkerstmannen, sterf

kerstmanklimt.jpgEven serieus nu. Als we nu eens allemaal opzettelijk zouden vergeten dat we die afschuwelijke klimmende kerstmannen ooit in een vlaag van zinsverbijstering hebben gekocht? Als we ze nu eens allemaal met een grote zwaai in de dichtstbijzijnde vuilnisbak zouden pleuren, en er nooit meer over praten? Of zoals bij wapens: dat we ze één dezer allemaal kunnen binnenbrengen in de plaatselijke sporthal, anoniem en alles, en het dan allemaal vergeten en vergeven is. Dat zou echt zo fijn zijn.

En als dat niet lukt: dat we er toch minstens voor zorgen dat er maar één per straat hangt. GEEN ZEVEN PER LADDER. Danku.

*recycleert kerstgrapje van zeven jaar geleden, omdat het nodig is*

unitedchristmas_kl.jpg

Reacties

 1. Ik zag er nog geen dit jaar. Hoopte eigenlijk stiekem dat ze met zijn allen tijdens het voorbije jaar een aanval van acute buikgriep kregen en zich niet meer durfden vertonen met besmeurde kerstpakjes. Neen dus. *zucht*

 2. dP

  Ah maar ge past gij geleganst ni in uw gebuurte gij! ;-)
  Kom naar hier – Gent – wonen. Hier ziet ge dat zo niet. Hier wonen slimme, coole mensen. En ook veel Islamieten …

 3. bibi

  wow…. ik schrok al toen ik die fotos zag, ik dacht dat ik te lezen ging krijgen dat jij ze net had buiten gehangen … what a relief ;o)

 4. Ik pleit voor een undergroundse beweging; the climbing santa claus liberation front (CSCLF). Niet bijster origineel maar misschien wel doeltreffend, voor zowel de klimkerstmannenhaters als de klimkerstmannen zelf. Want geef nu toe, voor hen is het ook geen leven.

 5. T.

  Bwa ik vind da nog iets hebben als’t schoon zijn en idd niet met tien naast elkaar hangen … aan zoon groot huis … soms gepast, en soms kitch maar is dat niet met veel zo ;-)

 6. als ge tegenwoordig als dief zonder op te vallen ergens wilt inbreken, trek dan gewoon een kerstmannenpak aan… Is toch al een stuk handiger dan vroeger, toen je nog als Sint doorheen een schoorsteen moest.

 7. maud

  bij mij hier in Gent op kot hangen er toch ook serieus veel kerstmannen
  maar het is geminderd
  ik vond het eigenlijk eerst wel mooi,totdat iedereen er een had
  ppffff

 8. Maaikel

  Ik stel voor om onmiddellijk naar de politie te bellen met de mededeling dat er een poging tot inbraak aan de gang is door een oudere man in het rood. ’t zal rap gedaan zijn !

 9. leuk joh die dingen. niet? ok. de fik erin dan maar. ik had je trouwens wel graag op straat willen zien, fotootjes maken van de mooie kerstmannen. mensen zullen trots geweest zijn op hun klimmende kerstman “omdat er zelfs foto’s van gemaakt werden” zullen ze tegen elkaar gezegd hebben in de onwaarschijnlijk knusse huisjes. dus. ben bang dat je ze nu juist in stand houdt. wat nu…

 10. Lisa

  Ik kom hier via Sabien d’r log: hier in geneve kwam ik dit fenomeen tegen. de kinderen, die hier geboren zijn en waarvan een echt geen smaak heeft, vraagt elke dag wanneer wij nou eens zo een mannetje ophangen… ik antwoord dan dat ik dat graag zou willen doen, het ophangen van zo een mannetje. Hij begrijpt het niet, zijn frans is iets beter dan zijn nederlands. We hebben hem inmiddels verbannen naar de ‘italiaanse’ buren die het wel geweldig vinden. brrrrr

 11. Lore

  Ik ging juist boffen dat ik er nog gene tegengekomen was en lap, we hebben dervan, mijn overbuur heeft er 1 hangen.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>