bwards

bwards.jpgEr zijn weer verkiezingen in de blogosfeer, en deze keer wil ik gewoon keihard winnen.
Geen gezever met over het hoofd geziene nominaties en cupcakes deze keer, gewoon stemmen. Op mij. Op iemand uit mijn linklijstje mag eventueel ook, maar eerst op mij.
Ik moet en zal de geschiedenis ingaan als de eerste winnares van de bwards die

1. niet uit Gent of omgeving komt
2. nog niet zou kunnen zeggen wat haar google pagerank is als iemand een geweer tegen haar slaap hield
3. compleet niet op de hoogte is van internetcrimi’s en blogkoekoeken/twitterinsiders/hoe rap het draadloos internet hier gemiddeld gaat

Stem voor een betere wereld, stem lilith!

Reacties

 1. Ruth

  mijn stem heb je ook. ik ben de laatste maanden zwaar verslaafd geworden aan je blog! goe bezig, of je nu wint, ik ben overtuigd.

 2. Els

  ’t een mooie tekst! Ik heb bij mijn stemadvies gezegd dat de mensen maar inspiratie moeten halen bij mijn links en daar sta jij bij mijn weten ook tussen.

 3. Ik heb al een aantal dagen geleden oa. voor u gestemd. Omdat je het verdient en omdat je een verfrissing bent om te lezen!

 4. dankuwel allemaal! Ik word er zo warm van dat ik de volgende keer bij wijze van dank zal verklappen waar ik werk. Beloofd!
  En als jullie mama’s en papa’s ook voor mij stemmen zeg ik misschien wel wie mijn baas is ook. En van welk merk mijn nieuwe radio is. Hou mij tegen!

 5. March

  Done. Voor mij ben je trouwens al een jaar of drie op rij de winnaar. (dat zeg ik natuurlijk alleen maar om te weten te komen waar je werkt.)

 6. Lien

  Heb ook op je gestemd! Heb jij tijdens examenperiodes meer lezers? In mijn pauzes zit ik toch altijd weer in je archief te neuzen, lurker als ik ben.
  Maar ik vind je stijl super!

 7. Maaikel

  Met veel plezier en overtuiging gestemd (en die andere 2 zo onschuldig mogelijke blogs ingevuld).

  Blijbaar ben ik niet de enige fan.

 8. Joke

  Net ook mijn steentje bijgedragen. Recent pas je blog ontdekt maar ondertussen al veel leesplezier gehad… vooral op ’t werk (schaam op mij). Bovendien een super goed boek ontdekt dankzij één van je lijstjes(“extreem luid & ongelooflijk dichtbij”). Groetjes!

 9. Karolien

  all done!
  btw lilith, heb de superleuke trui met de vele kleurtjes van de pimkie ook gehaald, was er dol op nadat ik em hier had zien passeren :d (staat mij alleen niet zo leuk, helaas :))

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>