gezocht

gazetje.jpgIk moet vervangen worden.
Ik heb een jaar of drie met overwegend veel plezier mijn eigen gazetje mogen maken. Boeken zou ik erover schrijven, als ik even vijf minuten tijd had, maar dat heb ik niet. Meteen de grootste reden dat ik vanaf heden mijn gazetje weer uit handen geef. En dus vervangen moet worden.
Door iemand die dat even fantastisch gaat doen als ik, een beetje weet hoe hij artikels moet schrijven en graag een fijne bijverdienste wil. En bij voorkeur in de regio Ieper Poperinge woont.

Ben of ken je iemand, dan mag je mij een mailtje sturen en dan bezorg ik dat aan de juiste personen.
Het zijn geweldig sympathieke personen daar, trouwens.
Mocht ik niet vervangen moeten worden, ik gaf mezelf op.

Reacties

 1. Liza

  Was dat ‘De Weekbode’ ofzoiets? Of ‘De Krant van West-Vlaanderen’? ‘k Had gisteren een vergadering bij Roularta, en zag aan ’t onthaal al hun titels aan de muur hangen, waaronder ‘De Weekbode’ en toen moest ik aan jou denken…

 2. Moest ik artikels kunnen schrijven en in Poperinge wonen: vriè gèrn, maar helaas…
  (ik kan wel tekenen. Help niet zeker?)

 3. Vertel me eens wat meer over dat gazetje ? Maak je dat helemaal zelf, tot en met de lay-out ? Waar kan ik een exemplaar krijgen/kopen/inzien zodat ik een idee heb waar het precies over gaat. Kan het met twee mensen samengesteld worden of is het daarvoor te klein/dun/kort ?
  Hopelijk moet de toekomstige redacteur geen froufrou hebben…
  Ik woon op zo’n kleine 10km van Ieper. Dicht genoeg ?

 4. liza

  Ja, freaq, ‘k wist dat jij iets met WB te maken had, maar ‘k dacht dat je een soortement collega van Lilith was ofzo. Of dat jullie elk een eigen regio-editie van ’t krantje maakten. Geen idee of er verschillende edities van De Weekbode zijn, ik woon aan de andere kant van ’t land en heb dat blaadje nog nooit in handen gehad…

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>