hebbes

american-airlines-boeing-767-300er-transportation-aircraft-29013.jpgYouri leek de afgelopen dagen wel een beursspecialist.
Met zijn blik op tabellen vol cijfers, klaar om toe te slaan op precies het juiste moment.
Vergelijken en overwegen, maar dan toch nog eventjes wachten.
En toen was het plots van dat.

We hebben best een koopje gedaan, dunkt ons.
Van Brussels via Chicago O’Hare richting Orlando International Airport, meerbepaald.
En van Miami International via JFK New York terug naar huis, een dag of zestien later.

Nu alleen nog een paar maanden aftellen, en zo weinig mogelijk nadenken over hoe lang we ook alweer moeten vliegen om op onze bestemming te geraken.

Reacties

 1. @ el mystica: veel te veel, eigenlijk. :) We zijn ons lijstje nog aan het fijntunen, ik post het binnenkort wel eens.

  @bie: we gaan eerst naar Lissabon en later op het jaar naar Florida. Niet eens zo zeer om te shoppen, eigenlijk, al zal het wel onvermijdelijk zijn dat we met een extra koffer zullen terugkomen.

 2. Lore

  Vertel! Welke sites heeft hij daarvoor afgeschuimd? Ik ben aan het zien voor een cheap-ass (nou ja) tripje naar Los Angeles in april. Tip van vriend in vs: regel het met vliegtuigmaatschappijen zelf en in dollars. Ofwel connections. En gijlie?

 3. @Lore: Ik was ook eerst van plan om ze direct bij de airline (American Airlines) online te kopen. Maar bij connections.be stonden ze gisteren een heel stuk goedkoper. En die heb ik dan gekocht. Beetje overal rond kijken dus. En niet te lang wachten. Voor April gaan de goedkope tickets waarschijnlijk al weg zijn.

 4. Connections houdt momenteel de jaarlijkse book & pay actie… Wereldwijd bestemmingen voor een echt lage prijs, nog tot eind januari. Voor wie de tip kan gebruiken ;-)

 5. lien

  Lilith en Youri,

  als jullie info wensen, laat mij dan iets weten. Wij zijn net 14 dagen terug van Florida. Zijn ook in Orlando aangekomen en via Miami naar huis gegaan.
  ’t Wordt een supervakantie. Gewoon zalig genieten van the American Way of Life.

 6. Lore

  Merci ninfje en Youri!
  Hoeveel hebben jullie betaald?
  Ik moet nog even mijn buddy afwachten die normaal van Oost- naar Westkust verhuist. Dat hij zich maar haast, anders mag hij bijleggen!

 7. Kevin

  nu hebt ge mij serieus jaloers gemaakt en dat terwijl ik in de blok zit :(

  Maar ik gun het jullie van harte!!

 8. Inge

  Ik ben vreselijk jaloers! Eerst Lissabon, dan Florida,… Apple stuff aan veel goedkopere prijzen, scrapbook stuff,…
  Maar vooral geniet ervan!!! Amuseer jullie!! We zullen nadien het verslag hier wel lezen… ja toch hé? (pruillipje)

 9. Ann

  Connections doet ongeveer elke 3 maanden van die book & pay promoties. Vorige jaar hebben we daar onze tickets aan een goede prijs kunnen scoren. En in oktober was er weer een actie waar we onze tickets naar Azië nog goedkoper konden kopen. Jullie kunnen beginnen aftellen, ik nog 46 dagen! :-)

 10. Claire

  Klinkt inderdaad zalig…hier is het plan Australië voor drie maanden…nu nog een ticket vinden..Die vroegboektickets bij o.a. Joker en Connections zijn slechts voor een verblijf van maximaal 60 dagen geldig, dus ‘k zal het op de dure manier moeten doen. :/
  Veel plezier met het plannen, da’s al de helft van de leute! En foto’s nemen hé!

 11. Renzo

  Ik meestal via AA, want heb Mastercard Gold en dan krijg je 15% korting op vluchten naar US. Maar vorige zomer was het dan weer met BA nog goedkoper dan met AA… en dat had ik dan via http://www.vliegtarieven.be gevonden (maar daarna wel rechtstreeks online bij BA geboekt).

 12. saskia - LA

  Het liefst als vanuit Brussel vliegen kiezen we Continental om dan via Newark naar LA te vliegen. London is altijd te vermijden. Als je moet overstappen in de US, neem dan toch 3u voor de veiligheid (2u is nipt).

  Ik kijk tegenwoordig voor US vluchten meestal bij sites gelijk expedia, cheaptickets, etc… (geef op google de volgende zoekactie op en je kan die websites vinden: Flight Brussel Los Angeles). Zo hebben we een idee wat het bij elke maatschappij kost.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>