mannen die mij konden krijgen toen ik tien was

robert.jpgRobert Ten Brink: ik was compleet weg van All You Need is Love, en ik droomde stiekem hoe ik in de les zou zitten en Robert Ten Brink plots zou binnenstappen met een cameraploeg en de vraag of lilith toevallig in deze klas zat. Of ik even mee kon komen naar de All You Need is Love-caravan, want dat iemand mij iets te vertellen had. En dat ik dan achter Robert aan zou lopen en bij het zien van de boodschap van mijn geheime aanbidder zou zuchten dat ik me toch meer aangetrokken voelde tot hem zelf. Waarna we hand in hand flou uit beeld zouden verdwijnen, de rest van ons leven samen tegemoet.

mark_klein_essink.jpgMark Klein Essink: ofte dokter Jan Van De Wouden uit het fenomenaal fantastische Medisch Centrum West. Hij ziet er echt helemaal niet zo goed uit op de foto’s die ik online vind, en ik weet plots niet meer zeker of dat komt omdat hij er nu gewoon slechter uitziet, of omdat ik als kind stront in mijn ogen had. Ik was in elk geval stikjaloers als hij degoutant flirterige momenten beleefde met die blonde verpleegster, daar. En ja, die krullen zijn een opvallend terugkerend patroon.
En kijkt, in het filmpje ziet hij er best hubba hubba uit én zie je de acteur die (moeders, bedekt de ogen van uw kinders) sinds jaar en dag Sinterklaas is in Nederland.

Henny Huisman.pngHenny Huisman: Echt, hoe geweldig sympathiek hij was tegen de kindjes die kleren mochten kiezen in de winkel, en hoe grappig, en hoe fantastisch hij soms de slappe lach kreeg als een kindje van drie jaar een mopje probeerde te vertellen in de moppentrommel. My heart for Henny will go on. Ook al zit hij nu een beetje vreemde dingen te vertellen tijdens Steracteur Sterartiest en is dat wat mij betreft volledig onder zijn niveau. Still. En, en, hij maakte van ouwe platen oorbellen, en hij wilde piloot worden door aan een kleerhanger te draaien tot het eruit zag als een propellor. Gotta love.

sams_seng.gifGert Verhulst: Ik keek nooit naar Samson, want dat was niet op Olland, maar ik ben ooit een keer naar een show van Samson en Gert gaan kijken op de dijk van Koksijde en ik had ongepaste gedachten over Gertje. Ik was evenwel maximum elf, dus zal het vast niet verder gegaan zijn dan dat ik eens samen met hem onze namen in een boom wilde krassen. Maar vooral: weer krullen, zeg. Als de jean-marie pfaff coupe ooit weer mode wordt zijn mijn eierstokken gedoemd om in een knoop te slaan, maat.

Reacties

 1. Hel1

  en mag ik als eerste heel indiscreet vragen hoe je in godsnaam op deze vreemde (maar daarom niet minder sterke) topic terecht bent gekomen? :-)

 2. Talitha

  Evenwel te jong om ooit MCW te hebben gezien, dien kan mij inderdaad ook wel krijgen <3

 3. daphné

  Oh my gosh, MCW, zo lang geleden. Mo dien dokter, die kon mij ook krijgen, al was ik er dan pas acht of zo en besefte ik helemaal nog niet wat het betekende om iemand te kunnen krijgen.
  Gert verhulst daarintegen, die heb ik nooit moeten hebben, ik keek graag naar samson, mo vond het overbodig dat die Gert daarin meespeelde.

 4. Lindsey

  Dan had ik als kind ook waarschijnlijk stront in mijn ogen want ik was ook helemaal weg van die dokter!

 5. Ruth

  Als kind zat ik wel zot achter Bart Kaëll! Zeil je voor het eerst, de marie-louise, ik was fan van het eerste uur! Nuja, ik was 5 dus niet veel gewoon ;)

 6. Lien

  Kan misschien erg raar klinken en ben geloof ik vandaag een heel normaal mens maar als kind was ik verliefd op de vos in “Beestenbos is boos”. En ik ben niet de enige…

 7. Joeri

  Waar kan ik de DVD boxen van MCW kopen in Belgie? Een jaar geleden kwam ik ze overal heel goedkoop tegen, nu nergens meer :(

 8. kim

  Toen ik in het kleuterklasje zat had ik a thing voor Johan van Johan en Pirrewiet. En Robin Hood (ja, de vos uit de tekenfilm).

  Bart Kaëll is het ook even geweest, tot hij eens te veel met een danseres had gedanst in 10 om te zien. Hehe.

  Gert van Samson heb ik altijd nogal lame gevonden.

  Dit topic heeft veel weg van ‘Ik was verliefd op Chris Lomme’ van de Kreuners :D

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>