weekje wel part deux

weekjewel_icon.jpgPositivio:

* wij boekten op één dag tijd twee tripjes, zijnde eentje naar Lissabon voor binnenkort en eentje naar Florida voor enkele maanden later
* we werden een beetje hyper toen we lazen dat er een Starbucks in één van onze hotels is en ik was onder de indruk toen Youri vertelde dat hij gebeld had met American Airlines. Diep vanbinnen zijn wij namelijk ook maar simpele boerenjongens
* dat mijn lief heel de tijd aan mij wil ruiken sinds ik bananasplit parfum en citrusachtige bodybutter van the body shop draag. Als de wind goed zit ruik ik naar de beste fruitsla ooit
* het aumagad-moment toen collega K. doodleuk vertelde dat ze zwanger is. Collega K. is even oud als ik moet u weten en de tweede zwangere persoon die ik ken met een coole froufrou
* de eerste is Lily Allen
* ik heb mijn bifirollverslaving weten om te zetten in een passievruchtenobsessie, en dat is maar goed ook, want iemand mailde mij dat een bifirollverslaving het meest vieze was dat ze de laatste tijd al had gehoord
* dat Youri mij tijdens een week die ondanks alles de mijne niet was opbeurde met zelfgemaakte genialiteiten

negativio:
* de banaan die geel in mijn tas ging en er amper een paar uur later zwart weer uitkwam. Dankzij ’s werelds snelst rottende banaan rook ik op een bepaald moment naar rotte fruitsla, om het even hoe de wind zat
* dat Daisy Van Cauwenbergh zichzelf een worst op poten noemde toen ze amper een paar kilo zwaarder woog dan ik nu. Ik voel me al heel de week diep beledigd en overweeg om haar een proces te lappen als ik zo’n dingen nog één keer hoor
* dat het nieuwe journaal begint zonder generiek of waarschuwing. Compleet mijn kluts kwijt ben ik, elke keer opnieuw
* dat mijn fotoprinter zonder aanwijsbare reden vieze strepen trekt op mijn foto’s
* de berekening van mijn belastingen en hoe de tranen spontaan in mijn ogen sprongen toen ik hoorde hoeveel ik moest
* dat ik morgen mensen zal moeten teleurstellen met een blijde boodschap voor mij; maar een minder blijde voor hen
* dat E! entertainment echt uit het zenderpakket is genomen door die gore klootzakken van telenet. En die woorden neem ik enkel terug in de rechtbank!
* Bite Me.

Reacties

 1. tomadde

  Tranen van geluk wellicht. Newsflash : veel betalen = veel verdiend hebben. Ik trek zot veel terug. Jammer genoeg.

 2. T.

  Ik denk dat E nog in’t aanbod van Belgacom zit
  switchen dienen boel en weg met telenet jihaaaa .. kuch

 3. Jenno

  Ik dacht al dat er genitaliën in het blik whiskas zaten…vond het al raar, dat zoiets een mens kon opbeuren :(

 4. Spreek me niet van Daisy bij De Laatste Show zeg. Ik gooide bijna mijn glas naar haar hoofd tot ik me besefte dat ik me na de wasmachine, het bed en de diepvriezer even geen nieuwe TV kan veroorloven.

 5. PippiPebbles

  ff heel eerlijk, Daisy zag er ook wel bijzonder lelijk uit! Er zijn mensen die zich kunnen kleden en mensen die een maatje meer hebben en eruit zien als een ‘worst op poten’ (hopelijk een bifirollworstachtigding (vreselijk bah trouwens)) Enne, ik vind da gij der beter uitziet dan Daisy er ooit uit zal zien! Azoon lelijke doos

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>