[weekje wel]dit begint serieus op een reeks te lijken, non?

weekjewel_icon.jpgPositivio:
* de terugkeer van the artist formerly known as de zon, en hoe gelukkig ik daarvan werd
* hoe die terugkeer gepaard ging met ikzelf die verse bloemen kocht op de markt en mijn huis opknuste met kaarsen en andere sfeervolle prullaria
* dat ik de aankoop van zwarte allstars van zeventig euro kon vermijden door fake zwarte allstars van 14,95 euro te kopen. Man, wat kan ik mezelf wel zoenen als ik verstandig consumeer
* Youri en ik die er bijna inbleven van het lachen toen we de kandidaten van alle reeksen van Big Brother aan het overlopen waren die we ons nog konden herinneren. Ge moest erbij geweest zijn, maar hastn, het was kluchtig
* mijn treinschijf van de week: Say you will van Fleetwood Mac, met het zwaar fijne beginzinnetje ‘Something in you brought out something in me that I’ve never been since’
* donderdag datenight
* al de vraagjes op de vorige post. Ik ben compleet geïnspireerd, nu alleen nog tijd vinden om eraan te beginnen. Beetje geduuld, dus
* het wellnessarrangement dat in mijn agenda staat te blinken
* dat ik mijn eerste week fulltime op Het bedrijf goed ben doorgekomen
* Masterchef op de BBC. Ik weet niet wat het is, maar ik ben zo helemaal weg van dat programma en ik vrees dat het eerder door mijn ongezonde relatie met eten komt dan door John Torode. Die ik leuk vind, trouwens. Maar niet zo leuk als een goed bord chili con carne

Negativio:

* dat het dit weekend weer werkenweekend wordt. Ik begin stilaan wel eens zin te krijgen in leegaardweekend
* dat mijn strijk zich dankzij de fulltime job en het werkenweekend stilaan een weg door het dak begint te banen
* dat de nasaal sprekende VTI-jongens (denk The Nanny goes TSO) op de trein altijd net achter mij komen zitten en zo mijn boekleesmoment verstoren met verhalen over vrachtwagens en tachografen
* dat vriendin J. zo wreedaardig is om mij te bestoken met forwardmailtjes waarin manden vol überschattige labradorpuppy’s worden aangeboden omdat ze anders een spuitje krijgen, met een vette ‘is dit niks voor jullie?’ erboven.
* want ik wil de tweede van links. :(

Reacties

 1. Ik kreeg de mail ook, net zoals de rest van Vlaanderen…
  Ik vermoed dat het Golden Retriever pupjes zijn, en daar heel Vlaanderen de mail kreeg, vermoed ik ook dat ze al lang een thuis vonden, ofwel nu al dubbel zo groot zijn…
  Heel schattig, tot ik de mail een 5de keer kreeg :-)

 2. no kidding, dat boek! ik heb net ‘a short history of tractors in ukrainian’ van dezelfde auteur gelezen. we gaan binnenkort kunnen swappen :-)

 3. Mir

  Goh, das ook wat. Dat die mannen een spuitje krijgen…. als ze maar van die puppy’s afblijven…

 4. marjan

  hé, ik heb dat boek van ‘a short history of tractors in ukrainian’ een paar dagen geleden nog vastgehad in de boekenwinkel en uiteindelijk toch maar niet gekocht.. Ben benieuwd wat je van deze ‘2 caravans’ vindt! Misschien ga ik het toch nog halen :)

 5. pffffffff, ben ik content te horen dat het een fake mail is, die van die pups!

  Ik kreeg die mail voor het eerst vorige week van mijn papa die hem kreeg van iemand die hij kent en waardoor mijn lieve papa dacht dat het nest van die meneer was! Laten we zeggen dat ik er dubbel en dik ben ingetrapt en vorig weekend aan wel drie mensen heb gevraagd of ze een pupje wilden en dat ik een kwartier, samen met een zwaar verontwaardigde papa, heb zitten preken over het gedrag van die kennis van hem, dat het onnacceptabel is om je teef te laten dekken en dan te dreigen de pups te vermoorden!
  Mmm, iedereen zal wel recht hebben op een blond momentzeker… :-s

 6. Niete

  Masterchef is inderdaad super ! Inspirerend en mooi om te zien ook, zeker als er dan nog van die Dean’s meedoen, zoals in de vorige reeks. :)

 7. marjan

  Calypso, hier op het werk precies dezelfde situatie ivm die puppies ;) Iedereen verontwaardigd en allemaal adoptie-kandidaten aan het zoeken!
  Achja, overal lopen wel gevoelige zielen rond zeker?!

 8. kiwivdd

  Ter info, die puppymail doet al jaren de ronde. Heb hem de afgelopen 4 jaar minstens 1x per jaar gekregen van een naieve ziel die er ingetrapt was.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>