nog nooit

BeckersBicky2.jpgMijn baas heeft in zijn vierenveertigjarig bestaan nog nooit iets in de aard van frikandel, lookworst, bicky burger, boulet of cervola gegeten van de frituur. Mijn lief heeft dan weer nog nooit in heel zijn leven een baby van minder dan een maand oud vastgehouden, gevochten, een sigaret gerookt of een handtekening gevraagd aan een bekende vlaming. Ook in een taxi zat hij nog nooit.
Ik heb nog nooit getankt, een lamp vervangen, een videorecorder ingesteld of het gras afgereden. Ik heb ook nog nooit voet gezet in een megadancing of op een kartingcircuit.
En geen een van ons twee heeft al ooit een salto gemaakt van de duikplank, een lichaamsdeel gebroken of een fles wijn besteld op restaurant. Ik droeg nooit in heel mijn leven een galakleed, mijn lief moet zijn eerste das nog dragen.

En u?
Kunt u mij en de rest van de wereld verbazen met uw ‘Ik heb nog nooit…’?
Laat u maar eens goed gaan.
(en even om de grapjassen voor te zijn: vanzelfsprekende dingen als ‘ik heb nog nooit iemand vermoord’ of ‘ik heb nog nooit 37 salto’s na elkaar gemaakt’ tellen vanzelfsprekend niet.)

Reacties

 1. Ik heb nog nooit gestreken, ook nog nooit een taxi gepakt, een handtekening gevraagd, een lichaamsdeel gebroken, een das gedragen. En ik heb ook nog nooit mijn naamdag gevierd.

 2. Ik heb nog nooit een rijles gehad, heb nog nooit gestolen, verse patat gebakken, een lichaamsdeel gebroken op een middenvinger-midden-botje na en ik ben nog nooit naar de sauna geweest. En er zijn vast nog wel 1001 dingen maar dit komt zo in me op.

 3. Talitha

  Ik heb nog nooit behangen, drugs geprobeerd, blijven zitten, rode wijn gedronken, iemand gekust in de regen, op sollicitatiegesprek gegaan, iets gebraden, de mp3-functie op mijn gsm gebruikt of een lief bedrogen. Ik ben ook nog nooit een moskee binnengegaan.

 4. Nog nooit een auto bestuurd, het gras afgereden, een voet gezet in een megadancing of kartingcircuit, drugs geprobeerd, iets gebroken, liggen zonnen op een strand, een mp3 speler gebruikt,…

 5. Joke

  Ik heb nog nooit de ramen gewassen, naar de carwash geweest of het gras afgereden. Gelukkig heb ik daar mijn vriend voor ;-)Ik ben ook nog nooit gaan skiën!

 6. vortzak

  Ik heb nog nooit het email van vriendin J ontvangen in ruil voor een handtekening van de baas…

  ;)

 7. Meg

  Ik heb OOIT met 7 onder een doodgewone paraplu gestaan, en jullie waarschijnlijk nog nooit…?

 8. De Baas

  Ik heb nog nooit een aflevering van Familie, Thuis of Witterkerke gezien. Ik heb ook nog nooit een aflevering van Dallas, Home and Away, The Bold and the Beautiful, Dynasty, Knight Rider, Bay Watch, Neighbors, de Rode Loper, Splash, Eurosong, Staracteur-Sterartiest, Katarakt, etc., etc. etc. gezien. Terwijl dat mijn vakgebied is. Ik heb nog nooit iemand zien paaldansen, ik kan nooit de naam Veronique Decock onthouden (gelukkig heb ik daar personeel voor) en ik heb wel al eens iemand een handtekening gevraagd (in een boek).

 9. Lise

  @ Meg: Als dat op 0110 in Gent was, hebben we misschien samen onder de paraplu gestaan. ;)

  Ik ben/heb trouwens nog nooit een sigaret (of iets anders) gerookt, drugs gebruikt, alcoholische drank besteld/gekocht, blijven zitten, herexamens gehad, verliefd geweest, een lichaamsdeel gebroken, vis gegeten, …

  Dat is hier precies toch moeilijker dan ik dacht.

 10. Katrien

  Ik heb nog nooit in een luchtballon gezeten, nog nooit een Burka gedragen, nog nooit kunnen verdragen dat iemand zich superieur waant over iemand anders… ik heb nog nooit kunnen weerstaan aan een warme suikerwafel … ik heb nooit gedacht zo veel liefde te kunnen voelen als voor mijn twee dochtertjes … Ik heb nog een paar “nooitjes” die ik graag wil omzetten in “ooitjes”, maar dat zijn er net iets te veel om hier op te noemen. Zeg nooit nooit, heeft wel iets, maar ook weer niet altijd, enige voorzichtigheid kan ‘nooit’ kwaaid :p

 11. Ik heb Lilith nog nooit in real life gezien, nog nooit een gehandtekende foto van ‘de baas’ gekregen, nog nooit in Ouagadougou geweest, ook niet in Mennekensvere (voor zover ik mij kan herinneren) of South Dakota en ontelbare andere stukken van deze schone wereld die ik nu wegens practische overwegingen niet zal opsommen, ik ben nog nooit stadsdichter geweest, ik zal vast nooit politie-agente worden of dokter of bouwvakker.
  Ik zal hier nu wel stoppen met mijn bijdrageke. Dan heb ik dat toch al eens gedaan.

 12. Roel

  – Ik heb nog nooit koffie gedronken.
  – Ik heb nog nooit boter op mijn boterham gesmeerd.
  – Ik heb nog nooit met een auto gereden.

 13. ik heb nog nooit ijs gegeten op een dag dat het kouder was dan 30°, nog nooit sushi binnengespeeld, tequila gedronken, de lotto gewonnen, geslaagd voor mijn rijexamen (4de x, goeie keer?), tatoe gezet, een aflevering van friends gekeken zonder te lachen, een ei gepocheerd en zelf witte kool gemaakt

 14. Ik heb nog nooit in een luchtballon gezeten, noch in een Zeppelin. Ik ben nog nooit aan een elastiek van een brug gesprongen, noch zonder. Ik ben nog nooit aan een elastiek óp een brug gesprongen, noch zonder. Ik heb nog nooit oesters gegeten en ben ook niet van plan dat ooit te doen. Ik heb nog nooit militaire driloefeningen moeten uitvoeren al ben ik daar wel eens voor te vinden. Ik heb nog nooit met een helikoptertje door de living gevlogen, noch met een vliegtuig – dat is meer iets voor Joeri en Al Qaeda. Ik heb nog nooit een frank gezien van mijn twee nachten die ik bij conservenfabriek Star heb gewerkt en ik vrees dat het er ook niet meer van zal komen.

  Nooit gedacht dat ik er zoveel zou bedenken.

 15. the watcher

  ik heb nog nooit gefluimd op straat, nog nooit meer dan 1 km gelopen, nog nooit een kerstmuts gedragen (ook niet zo eentje met lichtjes eraan), nog nooit op een pretparkattractie gezeten die overkop ging, nog nooit bloedworst gegegeten, nog nooit een tekenbeet gehad, nog nooit anale seks gehad, nog nooit een papiertje achteloos op straat gesmeten, nog nooit iemand uitgescholden in het openbaar, nog nooit “ik heb zoiets van” luidop gezegd

 16. Ik heb nog nooit kerstkaartjes verstuurd, nog nooit ge-pogo-sticked (hoewel ik dat wel eens wil doen). Nog nooit gedacht “nou, laat ik eens een slaatje nemen” in een fastfoodrestaurant.
  En spijtig genoeg nog nooit rechtstreeks met lilith gepraat, tenzij één keertje via mail :P

 17. Ik heb nog nooit met een truck gereden! En zou dat wel eens willen doen. Ik heb ook nog nooit iets “vleesachtig” gegeten in de frituur. Wel al één keer een frikadel gegeten op de Kemmelberg tijdens een wandeltocht toen ik nog in de “R.M.S.” zat.

 18. Saar

  Ik heb nog nooit gras afgereden, ben nog nooit in een dancing of kartcircuit geweest, heb nog nooit een salto gemaakt van een duikplank, een lichaamsdeel gebroken, lilith in het echt gezien, een herexamen gedaan, sushi of kaviaar gegeten, in het ziekenhuis gelegen (buiten mijn geboorte), monokini gezonnebaad, een liedje geschreven, geskied, gesnowboard, geraft…

 19. Ik ben nog nooit buiten Europa geweest, nam nog nooit drugs, kreeg nog nooit een zoon, smeet nog nooit met slagroomtaart (al zou ik dat wel eens willen), zag nog nooit iemand die gestorven is, had nooit een kat, …
  Dit is echt niet gemakkelijk, hoor.

 20. March

  Hela! Een heleboel van die dingen hierboven heb ik ook nog niet gedaan. Daarenboven heb ik ook nog nooit met een boot de wereld rondgevaren en daarbij even tussendoor een getsunamiseerd dorp herbouwd.

 21. Katleen

  Ik ben nog nooit een pornofilm gaan huren. Ben nog nooit méér dan één dag ziek geweest. Heb nog nooit een verkeersboete gehad. Heb nog nooit iets dat met sport te maken had, een volledig “sport”jaar kunnen volhouden (vollybal, tennis, korfbal, turnen, fitness, squash). Heb nog nooit lang haar gehad. Heb nog nooit naar een volledige VTM-nieuwsuitzending gekeken. Heb nog nooit een “Goed Gevoel”, “Feeling”, uit vrije wil gekocht. En heb nog nooit een huis gekocht! :)

 22. Caro

  Ik heb nog nooit geblogd, mijn haar geverfd, geskied, een wellnesscenter bezocht, de Story gekocht, ben nog nooit vreemdgegaan.

 23. bibi

  ik had tot vandaag nog nooit van Soko gehoord,
  maar vind het een super liedje, “i’ll kill her”
  dat cute french accent in het english…
  ennet dat plingplong gitaartje…

 24. Maud

  Ik ben nog nooit zo mager geweest als een model
  Ik zal nooit mijn lief bedriegen
  Ik heb nog nooit onder een brug geslapen

 25. Nog nooit echt bevallen, terwijl ik wel een superlieve dochter heb.
  Nog nooit geslaagd in ferme vermageringspogingen…
  Nog nooit met de bedrijfswagen van mijn man gereden.

 26. Nog nooit echt bevallen, terwijl ik wel een superlieve dochter heb.
  Nog nooit geslaagd in ferme vermageringspogingen…
  Nog nooit met de bedrijfswagen van mijn man gereden.

 27. Anton

  Ik heb nog nooit hoofdpijn gehad. Nooit een meisje gekust. Nooit iets zoets op mijn brood gegeten.

 28. els

  (Nog nooit) (maar ik wil het wel graag):
  De grote steden van Italië bezocht
  Gedanst met Bono (mijn vriendin wel;)
  Taart gebakken

  (Nog nooit) (en daar ben ik blij om):

  Een snelheidsovertreding begaan of dronken gereden

 29. ik doe alles wat God verboden heeft eigenlijk Kel, dus, telt het als ik zeg: ik ben nog nooit braaf geweest?

  ennuhhhh, gras afgereden?? humor. wij zeggen gewoon gemaaid. maar dat zal wel aan ‘ons’ liggen ;p

 30. Jonkvrouwe Xassandra

  Nog nooit cowboyboots gedragen
  Nog nooit een volledige handleiding gelezen
  Nog nooit een nacht doorgestoken for business
  Nog nooit gedoken met flessen en al
  Nog nooit tweede zit gehad
  Nog nooit in Azië geweest
  Nog nooit de economische bijlages van de gazet gelezen
  Nog nooit een voetbalmatch volledig gezien
  Nog nooit hier een comment gepost (tot nu dus)

  Wel al: wild op reis vertrokken (op Kerstdag én met champagne aan boord)

 31. Ik heb nog nooit een potje chocomousse helemaal opgegeten. Ik heb nog nooit een koe gemolken. Ik heb nog nooit een giraf aangeraakt. Ik heb nog nooit red bull gedronken.

 32. Ik heb nog nooit een potje chocomousse helemaal opgegeten. Ik heb nog nooit een koe gemolken. Ik heb nog nooit een giraf aangeraakt. Ik heb nog nooit red bull gedronken.

 33. PippiPebbles

  Ik heb nog nooit eten gemaakt dat niet lekker was, nog nooit iets besteld in een frituur, Ik heb onze kat nog nooit eten gegeven, nog nooit zonder donsdeken geslapen, nog nooit een zwart/wit film gezien, nog nooit mijn eigen fototoestel op reis meegenomen, nog nooit een bikini aangehad, nog nooit gestudeerd zonder de radio aan, nog nooit lipstick of nagellak gedragen, nog nooit naar de manicure geweest…
  Zo kan het wel even. Ik ben wel degene thuis die ALTIJD de video insteld, want de rest ‘kan’ da blijkbaar niet. Oh ja, ik ben ook nog nooit in Ieper geweest!

 34. Isolde

  Hmmm, daarover moet ik toch echt wel eens nadenken. Aha, ik heb nog nooit een artikel geschreven voor een krant of tijdschrift! Da’s toch iets wat jij wel al gedaan hebt

 35. droopy,chloë en bollebuik 2

  mag ik even een rechtzetting doen.
  Youri heeft wel al een das aangehad, een mooie lichtblauwe met een elastiekje om tegen zijn kin te schieten(of was het nu een strikje)
  anyhow ik zou toch eens tussen de kinderfoto’s snuffelen want volgens mij is er daar bewijsmateriaal van.

 36. Claire

  Hebben jullie dat ook dat de woorden “nog nooit” nu zo raar lijken na ze 14568 keer te lezen?

 37. tomadde

  Ik ben nog nooit naar een eerste-klasse voetbalwedstrijd gaan kijken.
  Ik ben nog nooit in een mega-discotheek binnen geweest.
  Ik heb nog nooit moeten kotsen van zattigheid.

  En daarbij stopt het vrees ik. Zowat alles uit uw lijstje, plus alles wat hierboven staat is al wel eens de revue gepasseerd.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>