[weekje wel] vijf

weekjewel_icon.jpgPositivio:
* Mijn lief en ik hebben zaterdag met toastjes en alcohol gevierd dat het zaterdag was. Voor dergelijke van de pot gerukte initiatieven mogen ze mij altijd wakkermaken.
* Ondanks allerhande bacchanalen was ik toch ineens out of the blue nog eens een kilo afgevallen. Hiermee zit ik al een stukje onder mijn absolute droomgewicht van twee jaar geleden.
* Ik heb een fake leren jekker gescoord voor compleet geen geld. Ziet u hier ook een wekelijks terugkerend gegeven?
* De kaartjes voor de Comedy Marathon in Kortrijk zijn besteld.
* De plannen voor mijn eerste boek worden wel erg concreet nu ik een contract en een begeleider van de uitgeverij krijg. :aah:
* Ik stuur mailtjes over en weer met een BV waar vriendin J. en ik vroeger uren over bezig zijn geweest, en ik heb nog de tijd niet gehad om er haar alles over te vertellen. Vriendin J., bel mij!
* Het schijnt dit weekend leuk weer te worden, en dat past bij onze leuke plannen.
* Ik ben niet langer de baas van het gazetje en ik besef het nog niet helemaal maar ik ben wel erg blij. Jochei!

Negativio

* Het lijkt wel alsof iedereen met verlof is behalve ik.
* De “er zitten zoveel lezers op uw blog” is kapot, en nu voel ik me zo verdomd alleenzaam I could cry.
* Ik ben zo ziek geweest van een Bicky Burger dat ik aan het overwegen ben om er geen meer te eten. De gedachte alleen al maakt me evenwel redelijk ontroostbaar.
* Ik zou trouwens een geweldig vreemd weetje kunnen vertellen in verband met mijn baas en frietkoten, maar misschien word ik dan wel persona non grata in medialand.
* Er zit de laatste tijd altijd een man in mijn treinwagon die non stop rochelt van Gent tot Kortrijk. Slijmerig maar smakelijk, indeed.
* Als u weet uit welke film die laatste quote komt roep ik bij deze keihard “RESPECT!” in uw richting.

Reacties

 1. Maud

  Ist van een tekenfilm, gelijk de leeuwekoning?
  Ik vind er niet echt veel smakelijk aan hoor aan die rochelman, gelukkig zit ik er niet voor. Ik walg al van mannen met biergeur, of lijfgeuren.

  EN JA IEDEREEN IS IN VAKANTIE WIIEEEE (maar tis bijna over) sorry het MOEST eruit

 2. esther

  *je ziet me niet, maar ik ben er wel hoor!
  *”Woehoew” voor het boek-nieuws…RESPECT voor Lilith, jawel, mevrouwtje.

 3. Petra

  nee, hoor, niet iedereen is met verlof. Ik ben ook aan het werk.
  Maar ook aan de andere kant van het land krijgt een mens hetzelfde gevoel.

 4. Een begeleider van de uitgeverij ? Wat moet je daarvoor doen ?! Serieus, wat ik daarvoor zou doen… Jee ! Ik wist niet eens dat zoiets bestond…
  De ene gaat bijna op reis, de andere wordt ‘baas’ en begint te werken (met veel plezier weliswaar), nog ne keer bedankt (of is dit de eerste keer ?)!

 5. Lore

  GAWD, hoe cool is dat van je boek! Was je dat al een tijdje van plan? Vertel er alles over wanneer je meer weet aub! Ben aloers maar tis je van harte gegund.’k wil er nog voor kamperen aan de Standaard Boekhandel.

 6. saar

  Vakantie? Wie wat wanneer? Mijn lief vroeg deze week wanneer hij me nog eens een weekend voor zichzelf zou hebben. Heb gezegd dattie me dan maar eens moet boeken :)

 7. De Baas

  Een vreemd weetje van mezelf en frietkoten?
  Dat ik nog nooit een frikandel, een lookworst, een bicky burger, een cervola, een watalnog gegeten heb en al 44 jaar ben?
  Is het dat? Haha.
  En dan nu ik dat weetje van jou?
  Tot maandag, kleine.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>