[weekje wel]the one with valentijntjesdag

weekjewel_icon.jpgPositivio:

* ik ben erin geslaagd om de Kemmelberg te beklimmen zonder dat mijn hoofd paars werd of mijn lichaam instortingsverschijnselen vertoonde. Ik zou zelfs het woord “gezwind” durven gebruiken. Of “kwiek”.

* bij wijze van beloning heb ik daaropvolgend mijn eerste terrasje van het jaar gepleegd, en het kon me zelfs bijna niet schelen dat we hierbij meer dan een half uur moesten wachten op ons drankje. Verdraagzaam, ow yes, siree bawb!

* dankzij het mooie weer en het boek van Sien en Maria kreeg ik zo’n energieopstoot dat ik mijn voorraadrekken zonder trunten heb gereorganiseerd. Madness.

* volgende week mag ik voor professionele activiteiten naar de Zoo! Het is een beetje belachelijk hoe welgezind ik word van de gedachte aan opgesloten apen en nachtdiertjes.

* het is ook een beetje belachelijk hoe welgezind ik word van de bijpraatdate die ik morgen heb met vriendin J, en niet alleen omdat het een snel mokkel is, vortzak. Ze is ook heel intelligent en zindelijk.

* er is een mooiemannenmuur ingewijd op de redactie. De mooiemannenmuur doet de chicks en homo’s bijwijlen giechelen. En dat is oke.

Negativio:

* ik dacht even dat het zomer was, en toen stond ik plots dood te vriezen in mijn dun vestje aan het station.

* voor een keer dat ik eraan denk om mijn lief te verrassen met een keigrappige en lieflijke valentijntjesverrassing gaat het mis. Het bedrijf dat mijn dink moest afleveren op Valentijn heeft dat niet gedaan, en vandaag zelfs ook niet. *doet een aumagad they killed valentijntjesdag*

* on a brighter note: ik heb gelukkig ook niets gekregen van mijn lief. Dat maakte alles goed.

* om de dag mooi af te sluiten ben ik dan maar slingerziek geworden op ons valentijnsdiner dat niet eens echt een valentijnsdiner was aangezien het samenviel met donderdag datenight. Maar toch: keelpijn en warm koud all over again.

* mijn opa heeft een longontsteking en mijn nonkel heeft een hartstilstand gehad. Gezondheid is zwaar underrated, zeg ik.

* ik heb een beevee geïnterviewd die zo vol was van zichzelf dat ik mezelf keihard heb moeten inhouden om geen braakbewegingen te maken.

* ik heb compleet niets toe te voegen aan mijn serie “ik heb deze week voor geen geld een …. gescoord”. Een week niets toe te voegen is een week niet geleefd, zeg ik. Volgende week beter!

Ow, trouwens. Toen ik het over mijn blogvoorbeelden had ben ik er eentje vergeten, waarschijnlijk bewust omdat ze tienduizend lichtjaren out of my league is. Maar toch: luidop lachen met mijn computer wil al heel wat zeggen, volgens mij.

Reacties

  1. Anne

    hey, pas onlangs je blog beginnen lezen en al meteen ‘verslaafd’ :-)

    vraagje: wat betekent trunten??

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>