Humo’s Pop Poll 2008

poppollmortier110.jpgGrappigste moment van Humo’s Pop Poll:
Het filmpje van Wim Helsen en Lien Van De Kelder. Maat, ik moest daar hartelijk om lachen.
Mooiste liedje op Humo’s Pop Poll:
Van God Los van Monza. Goed bezig, Stijn Meuris.
Pijnlijkste moment van Humo’s Pop Poll:
Het fluitconcert voor de Schuur. Arme, maar o zo vreemde Schuur.
Foutje van Humo’s Pop Poll:
In al onze joligheid van het moment van shoulders rubben met Tomas de Soete in de backstage, voorstellen om samen op de foto te staan en pas na vijf minuten merken dat het meisje dat de foto wel wilde nemen gewoon Siska Schoeters zelf was. Het afmaken met “Aah, maar ik vind u nog veel beter dan Tomas de Soete, eigenlijk”. Score. En aumagad, ik ga mijn digitale camera nooit meer wassen.
Gemiste kans van Humo’s Pop Poll:
Dat ik, toen de baas mij net wilde voorstellen aan Stijn Meuris zelf, even niet aan het opletten was. Ik had van shoulders kunnen rubben met de Meuris zelf, en ik stond in plaats daarvan te staren naar Tom Lenaerts en Tim Vanhaemel. Tsja.
Bevreemdendste moment van Humo’s Pop Poll:
Serge Simonart die mij persoonlijk onderhield over de combinatie plastische chirurgie en butt plugs. Met stip op 2: iemand die op mij afstapt met de woorden “proficiat met uw tweede plaats, hé” in de backstage van Humo’s Pop Poll. Hoe surrealistisch does it get, hastn?
Instant crush op Humo’s Pop Poll:
Bart Cannaerts. Ik was het meisje met wie je een smoske kaas hebt gegeten aan den toog, Bart. Ik zal je nooit vergeten. :aah:
Beste “deze hand was ik nooit meer” moment:
Mijn encounter met *wappert met handen langs gezicht* Aimé Van Hecke zelf.
Coolste minuut tijdens Humo’s Pop Poll:
Die waarin we plots in de gang van de kleedkamers tegen Peter Van de Veire, Sofie Lemaire, Alex Callier en Guy Mortier aanliepen, en toen we net aan het bekomen waren stond Wim Helsen plots naast mij aan de waterautomaat en sprongen alle Neveneffecten en Dietwin de jodelaar in mijn blikveld. En dat alles met gratis drank. Echt waar, ik kan vredig sterven.

Reacties

  1. koekiemoon

    het is duidelijk nog wennen aan de poorten die open gaan dankzij de nieuwe job :-p

  2. Joke

    Was net es enkele oude posts van je aan het herlezen (van op ’t werk ja, en neen ik schaam mij niet) en merk ik toch wel niet op dat je hier al es iets geschreven hebt over Tomas de Soete? Kleine vermelding maar hoor… op 14 oktober 2007… was ie leuker in ’t echt dan? :-)

  3. hey, als je ooit een date zoekt voor zo’n fancy feestjes…just shout! ik sta enkel op de foto met bart kaell en paul severs, daar kan gerust nog verbetering in komen :-)

  4. Vreemd… IE 7 doet raar in de comment-tool, maar in firefox zie ik dat alles er toch staat (en veel te veel) (sorry)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>