p is voor palmboom

istockphoto_4392120_palm_tree.jpgHet was pas toen wij -in t-shirt en met een gezonnebrand gezicht waarvan de vorm van onze zonnebril af te lezen viel- het regenachtige Zaventem dichterbij zagen komen dat wij tot het besef kwamen in wat voor (pardon me le mot) kutweer jullie de afgelopen dagen hebben geleefd, sieg.

Ik zeg u: Lissabon, daar moet u zijn.
Twintig graden, obsceen veel zon, en al weer voorbij.

Gelukkig hebben we de foto’s nog.
(waarschuwing: dit minieme voorproefje kan steken van jaloezie in de hartstreek veroorzaken)
(klikken voor groot)

lisboa_kl.jpg

Aumagad, is dat de zon die Youri’s ogen als het ware bijna uitbrandt?!

liboa2_kl.jpg

En jeetje lilith, slaag jij er hier bij wijze van spreken maar niet in om je ogen open te houden door een verschroeiende zon die maar van geen ophouden weet?!

Ik geloof het wel jongens, ik geloof het wel.

Update: foto’s beetje bij beetje op Flickr.

Reacties

 1. Ruth

  *jaloers* ik wil ook weg uit België!! Het is ondertussen al meer dan twee jaar geleden bij mij… Gelukkig binnenkort twee weekendjes weg in eigen land, tis magertjes vergeleken met Lissabon maar ben content :)

 2. Snotvos

  Eerlijk waar, ge zijt op uzelf verliefd. Best wel beetje zielig
  Daar bestaan hulp-programma’s voor.

  succes!

 3. aaah lissabon, heb gisteren mijn foto’s van vorig jaar september (superlaat…maja) besteld! zalige stad!!!

 4. Joeri Lankaarden

  Snotvos, jij zou je misschien beter inschrijven voor een hulp-programma waarin ze de definitie van een blog uitleggen. Of wees gewoon consequent en ga ook een beetje schijten op de 100.000 andere publieke internetdagboeken die ons land rijk is.

  Of hou je gewoon bij je favoriete links : porno en stubru… Het zou ons en jezelf veel extra ergernissen besparen.

 5. “Ey wacht, Youri, ik zal je eens trekken aan de balustrade. (…) Draait je ne keer naar de camera met je gezicht, schat. (…) Nog meer. (…) Hmm. Wacht, ik zal zelf wat over de balustrade hangen. Hmm, dat gaat ook niet, precies.(…) Weet je wat, staar eens in het ijle maar draai je wel vollédig naar mij.(…) Merci, keppie! Jup, ’t staat erop, toopn dat het toch nog altijd geloofwaardig overkomt als het filmke ontwikkeld is!”

 6. ik kijk al uit naar de dag dat ik in een ver land in de zon loop te niksen terwijl gij hier zit te typen terwijl het buiten schijtweer is…
  maar tot die dag: *jaloezie!!!*

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>