tweedsten!

bwardswahei.jpgIk kon er jammergenoeg niet bij zijn, maar de berichten worden steeds hardnekkiger dat ondergetekende tweede is geworden op de bwards. Wat bijlange niet slecht is, en zelfs redelijk super, wetende dat ik het heb moeten afleggen tegen een paar zatte madammen die waarschijnlijk zeven miljard lezers hebben als aftakking van hun populaire vrienden, en in de top 3 gevolgd wordt word door de mannen van https://www.asfaltkonijn.be/, ook al met een redactie van 37. Proficiat aan allen, maar dankzij jullie, übersympathieke lezers allemaal heb ik het wel als enige enkeling gehaald in de top 3 hé maat. Ik ben zo trots en vol van mezelf op dit ogenblik dat ik vanavond extra veel bier in mijn stoofvlees ga doen en mij eens volledig zal laten gaan.

U bent bij deze bedankt!

Update:

Er is zelfs beeld van iemand die de naam van mijn blog uitspreekt in de echte wereld. Wat mij eraan doet denken dat ik mijn award nu helemaal niet heb gekregen. Kan iemand dit even oplossen? Ook featuring Clo, mijn collega tegenwoordig in de wereld van de werkende mensch.

Reacties

  1. Ik was er bij en maat, ik was zo blij voor u. ‘Yessssss’ zei ik, en ik ketchingde met mijnne ellenboog, en toen wilde ik mijn gsm pakken om u het blijde nieuws te smsen, tot ik besefte dat ik uw nummer helemaal niet heb. Verschrikkelijk geproficiateerd dus, ik ben enorm opgelucht dat jij in de top drie zit.
    (Overigens is dit geen verdoken vraag naar alsnog uw nummer, hee.)

  2. De Baas

    Ik ben erg trots op je, kleine. (En eigenlijk ook een beetje op mezelf.) Flesje champagne op ’t werk voor je, beloofd.

  3. Hel1

    check de stubru website: er is zowaar een stukje uit je blog live op de ether voorgelezen!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>