vragen waarop ik het afgelopen jaar al minstens één keer neen heb gezegd

Nutricia-fristi-yoghurt-drink.jpg* of ik reclamebanners op mijn blog wil zetten
* of ik een link wil plaatsen naar een site met televisieprogamma’s/huishoudtoestellen/goedkope hotels
* of ik wil jureren in een keukenbeoordelingswedstrijd
* of ik echt geen reclamebanners op mijn blog wil zetten
* of ik me wil laten interviewen voor een tijdschrift voor doktersassistentes over mijn vermeende hypochondrie
* of ik even snel een oproep op mijn blog wil plaatsen waarin ik in de plaats van een journalist op zoek ga naar mensen van allerlei slag voor een interview in een blad waar ik compleet niks mee te maken heb
* of ik een splinternieuwe applicatie wil testen voor mijn gsm/pjoeter/ander apparaat
* of ik het persbericht in attachment op mijn blog wil posten
* of ik wil jureren in een televisieprogramma over seks en relaties
* of ik mensen wil oproepen om filmpjes in te sturen naar een bedrijf dat chips/schoonheidsproducten/tripjes verkoopt en waar ik verder niks mee te maken heb
* of ik op kamp wil gaan om van gedachten te wisselen over de reclamewereld
* of sommige posts van op mijn blog schaamteloos mogen gekopieerd worden om op een andere blog te zetten “omwille van hun kwaliteit”
* of ik reclame wil maken voor een verjaardagsfeestje/fuif/kiekebillenkaarting
* of ik al mijn lezers eens wil oproepen om te gaan stemmen op een foto van iemand die we met zijn allen niet kennen zodat die persoon een doos fristi kan winnen (het kan ook iets anders geweest zijn, ik beken)

Vergis ik mij, of ruikt het woord blog naar geweldig goedkope reclame, tegenwoordig?

Reacties

 1. Lieverd, ik vrees dat ge u niet vergist. Hou dapper stand op uw advertentieloze eiland in een oceaan van blogkiekens die allemaal overstag gaan voor een bongo of een fles sprite of godbetert, inderdaad, een doos fristi.

 2. maud

  ik zou zeker ingaan op het aanbod 1jaar gratis fristi :p
  ik weet nog wel iemand die er graag van mee zou genieten

  moest je toch ooit op zo’n aanbod ingaan, ik wil gerust komen meeproeven ;)
  kwestie van de band wat aan te sterken

 3. @an: ik ook hoor. ;)
  Ik heb bijvoorbeeld de bongobon geprobeerd voor kokeneten, en ooit eens een nieuw soort chips en fanta en al getest ook.
  Het vreemde aan dit lijstje is dat iedereen er precies een beetje vanuitgaat dat iemand anders zijn blog wel eens als gratis prikbord voor vanalles en nog wat kan dienen. Reclame, zoekertjes, oproepen, weetikveelwat, ik kreeg zo’n vragen vroeger helemaal niet. De laatste maanden blijft het maar komen, precies.

 4. okay. helemaal mee eens. maar dat je ‘kiekebillenkaarting ‘ afslaat… dat snap ik nu niet…. (ahum, licht me even in wil je?? :D)

 5. @de laatste twee: daar is grof geld mee te verdienen hoor! tis wel hard werken bij de kaartende medemens, ge moogt ze alleen storen als ze hun partij uithebben :-)

 6. I know the feeling.
  Om nog maar te zwijgen van de mensen die denken professioneel relatie-advies te krijgen, recht hebben op elke avond onverdeelde aandacht (en dus een mailtje van zo’n 100 regels), een sjakossen-leverancier die gratis sjakossen beloofd als ik iets schrijf over zijn sjakossen, studenten die “diepte-interviews” willen doen over jouw blogje (en dan vlotjes verwachten dat jij naar hen toe gaat),…
  En ook ik heb keer op keer geweigerd…

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>