[wijvenweek] ik hou van jullie, jongens. En Bart. *wijst*

ww_logo_120x120.gifAls er één ding is waar ik niet zo goed tegenkan dan zijn het blogposts die gaan over het feit dat je geen tijd hebt voor een blogpost. Bij deze: ik heb geen tijd voor een blogpost. Niet over de knapste mannen, en ook niet over de lelijkste, ook niet over de Brudio Stussel-mannen (het spijt me, Heidi en Steven) of over hoe zot ik ben van mannen. Of van Bart Cannaerts in het bijzonder.

Maar echt, of het nu is om mee te werken, samen te wonen of een bokaal erwten open te draaien, ik verkies altijd het gezelschap van mannen boven dat van vrouwen. In het middelbaar was ik het enige meisje in een hele groep puberende jongens, wat mij een geweldige kennis heeft opgeleverd over hoe de mannelijke soort in elkaar zit. Ik heb die specialisatie verder uitgebouwd door na mijn middelbare studies een huis te delen met mijn drie beste mannelijke vriendjes. Daarna ben ik gaan samenwonen met nog eens een andere man, en ik ben daar al vijf jaar zeer content van. Ik kan dus wel zeggen dat ik iets van venten ken.

Maar hell, wat koop je daarmee als je geen tijd hebt om erover te bloggen?

Misschien voor de inhaaldag, waar. In tussentijd loopt heel deze wijvenweek waarschijnlijk zodanig uit de hand dat geen man ooit nog tegen mij zal willen babbelen. Ik voel dat aan, zo’n dingen.

Dit is een postje in het kader van wijvenweek. Blijf hier vooral niet hangen, en check ook wijvenblogs.be voor meer van hetzelfde, maar dan helemaal anders.

Reacties

 1. je had het wel beloofd é het postje!!!
  ik vind dat het gelijk is wanneer je het doet, als je eens tijd hebt, maar het moet er toch ooit komen
  mss op je vrij blog dag!!
  trouwens :) goed gedaan vanmiddag

 2. saskia

  Er zijn dus nog zo’n vrouwen.

  Mij moet je niet tussen vrouwen zetten. Ik heb zeker een paar zeer goede vriendinnen gehad, maar ik verkies toch mannen als vrienden.

  Gelukkig heb k nu just een beroep uitgekozen waar je nauwelijk vrouwen vind. En de vrouwen die je er vindt, zitten precies iets meer op dezelfde golflengte.

  Ik loop verloren in vrouwen gezelschap.

 3. Kim

  Das miss nog een leuk onderwerp voor volgende wijvenweek: hoe denken vrouwen over elkaar? Want idd, geef mij maar mannen om mee om te gaan, zowel op de werkvloer als in het persoonlijk leven. Ik lijk een bepaalde uitwerking te hebben op vrouwen waardoor het grootste deel niet met mij om kan. Their loss :P
  Wrs heeft het feit dat ik niet van de traditionele vrouwendingen (trouwen, kinderen) hou er véél mee te maken, maar rouwig ben ik daar niet om.

 4. Sister

  Als er één ding is waar IK niet tegenkan, is het vrouwen die met veel verve rondbazuinen dat ze beter met mannen overweg kunnen. “Ik klom liever in de bomen toen ik jong was en vond alle meisjes trutten”, dat soort cliché’s. Hierop kan ik maar één ding zeggen: sisters, jullie kennen de verkeerde vrouwen. :-)

 5. Sister

  Als er één ding is waar IK niet tegenkan, is het vrouwen die met veel verve rondbazuinen dat ze beter met mannen overweg kunnen. “Ik klom liever in de bomen toen ik jong was en vond alle meisjes trutten”, dat soort cliché’s. Hierop kan ik maar één ding zeggen: sisters, jullie kennen de verkeerde vrouwen. :-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>