de spaghetti en prinses mathilde

8063_pool2.jpgDe spaghetti was meesterlijk lekker.

Meer kan een mens daar niet van zeggen op een blog, zo blijkt.

Wat ik dan weer wel kwijt kan:

* dat ik vandaag mijn naam heb mogen schrijven op een kaartje voor prinses Mathilde en Ronny Alore. En dat de gedachte dat ik iets schreef voor de ogen van de prinses zo overweldigend was dat ik even vergeten was hoe je ook al weer een stylo moet vasthouden.

* dat ik binnenkort misschien mijn kinderdroom mag waarmaken. Waarover meer als het werkelijk het geval is. Maar hastn!

* dat ik dit weekend mijn favoriete kleutertje ben tegengekomen van toen ik nog op de lagere school zat. Ondertussen is hij een rokende machoman met een leren jekker geworden, spotte ik. Deed dat even pijn.

* dat onze trip naar sunny Florida geweldig veel vorm aan het krijgen is. Zoveel vorm dat we weten dat onze eerste uitvalsbasis de “Sugarmouse Villa” heet. Dan vraag ik je! De Sugarmouse villa! *zugd*

* wie gaat er hier binnen enkele dagen weer ziek veel geld uitgeven? Hé? Hé?

Tot zover.

Reacties

 1. lore

  Ik vanzelfsprekend. Aanwezig in Kortriek op donderdag. Ge ziet dat van hier.
  Florida godver.

 2. Ik las eerst kinderwens ipv kinderdroom. Foutje! ;)

  Ik denk trouwens dat ik mijn favoriete kleuter van toen ik op de lagere school zat niet eens zou herkennen. Zijn naam was Jasper en het was echt een lieverdje. Die jongen moet ondertussen ook al een jaar of 18 zijn. Vreemde gedachte is dat.

 3. Onlangs moest ik voor ’t werk iets doen voor alle acteurs van ‘Sara’ – ik vond dat ook al cool en zeer indrukwekkend, dat al die wereldberoemde Sara-acteurs mijn handschrift te zien zouden krijgen ;)
  Haha.
  I’m a sucker voor starfuckerij. =$

 4. Niete

  Spreek mij niet van prinses Mathilde en allersoorten Eleonores. Ik heb quasi de hele dag met de woordvoerder van het paleis aan de telefoon gehangen en geloof me, die mens valt niet voor vrouwelijke charmes…

 5. Mijn favoriete kleuter heeft nog steeds een weerbarstig haarlokje op zijn kruin, ook al is hij voor de rest een stoere man geworden.

 6. De Sugarmouse Villa.. het klink zalig. Op het feit dat je binnenkort op reis gaat ben ik al jaloers en dan nog naar Florida.. zucht. Ik wacht vol ongeduld op de reisverhalen!

 7. De Sugarmouse Villa.. het klink zalig. Op het feit dat je binnenkort op reis gaat ben ik al jaloers en dan nog naar Florida.. zucht. Ik wacht vol ongeduld op de reisverhalen!

 8. Bar

  Ik vind je layout zo leuk, ik moest het even zeggen. Ga vooral zo door met je geweldige website, kom vaak kijken!

  xxx Bar

 9. weetniet

  Donderdag van de partij op het festijn.
  En vreselijk jaloers op je Florida trip. Ik wil ook! :-)

 10. Claire

  Ik zie “The curious incident with the dog in the nighttime” in je gimme! lijstje staan, zeker lezen!

 11. Berten

  Op het Boekenfestijn slechts 10 euro uitgegeven, zeg. Komt er weer een gokje op uw bescheiden uitgaven?

 12. Joke

  Ik zie (denk ik toch) dat je Lelieblank, Scharlakenrood gekocht hebt! Die ben ik net aan het lezen nadat ik die leestip bij één va je mede-bloggers had opgepikt en het is SUPER! Veel leesplezier in je nieuwe aanwinsten!

 13. Oh heerlijk het Boekenfestijn. Ik ben er in januari voor het eerst geweest en keek m’n ogen uit. Veel plezier daar! En ik ben erg benieuwd naar je kinderdroom. Fijn weekend!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>