ditjes en datjes, en angelo

angelo.jpgBedenkingen van de week:
* ik kom tegenwoordig steeds vaker mensen tegen die mij doodleuk vertellen dat ze ooit drie jaar op wereldreis zijn geweest/in Australië hebben gewoond/ de wereld hebben afgezeild met vrouw en kind. Ik zie dat als een teken van god, dat ik ook dringend eens moet.
* ik kom ook steeds meer mensen tegen die me vertellen hoe geweldig kinderen zijn. En toch moet ik nog altijd niet dringend. Vreemd.
* twee dagen na elkaar voor zes uur moeten opstaan is nefast voor mijn energielevels.
* maar dat ik soms mijn middagmaal kan nuttigen met zicht op Dieter Coppens, dat maakt toch serieus veel goed.

In de Gloria-momenten van de week:
* een man die tijdens een interview tot vier maal toe begint te huilen bij het opnoemen van de titel van een eerder triviaal liedje.
* ikzelf in een gouden lift tussen het eerste en zevenentwintigste verdiep. Rond mij enkele venijnige en nastampende misskandidaten die net gehoord hebben dat het toch niet voor vandaag zal geweest zijn.
* een mevrouw er telefonisch van probeer te overtuigen dat mijn interviewaanvraag geen aprilgrap was, en daar amper in slagen.

Dingen die ik tegenwoordig helemaal fantastisch vind:
* Louis Theroux. (KAN MIJ KRIJGEN :aah:)
* Scoubidou van Lutti
* mijn restaurant (het programma, want ik heb helemaal geen restaurant).
* en in het bijzonder Angelo van de Charlekijn. Die zijn gsm opneemt met een Gents “hemzelve!”. Loves it.
* Heat magazine

Dingen die eraan zitten te komen:
* een shoppingweekendje Maastricht
* een tripje naar de Kammenstraat voor dees
* zwaar veel werk
* mijn eerste tattoo
* ja, dat las u goed

Reacties

 1. haha, good luck, zelf heb ik er geen, maar één zien zetten zorgde al voor een beetje maagkeringetjes :-)

 2. Hehe, idem als syho.
  Die naald op en neer zien gaan op een ander zijn vel en toch zelf lijkbleek worden en even een luchtje moeten gaan scheppen. En toch zal ik ooit die naald zelf voelen!

 3. Hahaha hier ook veel hilariteit om Angelo. En wat Louis Theroux betreft, die heb ik al gereserveerd, sorry!

  PS. Wat kinderen betreft, ja dat is ook geweldig, klopt, helemaal waar! Maar ik hoop dat die personen er ook wel bij vertellen dat het heel hard werken is en al. Mooi je gevoel volgen dus, er zit geen inruilgarantie op tenslotte (weet ik zeker, heb gecheckt deze morgen toen ze om 7 uur wakker werd maar ikzelf nog lang niet wakker wilde worden ;-)

 4. Talitha

  American Apparel is duur. 30 euro voor een rok, maat. Ik vond het toen ik er binnendenderde en de prijzen nog niet had gezien ook helemaal de hemel enzo =(

 5. tino

  ik ben ook eens gaan zien in de Am AP. ik had er veeeeele meer van verwacht. Het zijn vooral kleren voor emo-getinte jeugd en androgyne misfits. spijtig, in de VS zijn de collecties heel wat mooier

 6. kim

  Ben dit weekend in American Apparel langs geweest voor hun tri-blend t-shirts, die aan 18€ t stuk niet goedkoop zijn maar wel zalig aanvoelen. Heel de winkel doet idd wel erg ‘hipster’ aan (magazines met bloody Cory Kennedy?), maar t blijven goede basics. Ik zou er wel geen trip voor plannen, zo speciaal is t allemaal niet. En ik geloof dat je ze online zelfs goedkoper kan vinden (nu ik mijn maat ken en de kwaliteit heb gezien zal ik ze in t vervolg ook gewoon bestellen).

 7. Hebben ‘Louis Theroux’ (en de aflevering op tv) en die tattoo iets met elkaar te maken? En zo ja, van welke gang ga je voortaan deel uitmaken?

 8. Voor je een tattoo laat zetten, misschien eerst eens kijken naar Forever van Jonas Govaerts (staat op DVD Selected Shorts nr 3 – 2005)

 9. Leuk van de tattoo. Sterretjes?

  En ik ben ook zwaar verslaafd aan “mijn restaurant”. Angelo is wel nog geestig, maar ik vind Chris zo’n dikkenek. Bah. Geef mij maar Stéphanie en Yanaïka. ;-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>