kom op het Bedrijf werken, y’all!

jeroenflair.jpgOmdat ik natuurlijk niet kan weigeren als de enige mannelijke redacteur van Flair mij iets vraagt. (zie foto)
En omdat het Bedrijf natuurlijk gewoon nog steeds geweldig is, met ’s morgens nog immer karren vol fruitsla en chocoladekoeken en ’s middags soepkes en salad bar.
En omdat ik zelf eigenlijk feitelijk een beetje tijd te kort heb om zelfs iets te schrijven op mijn blogue, omdat het natuurlijk ook drukdrukdruk is in datzelfde Bedrijf.

Wie is Sanoma ?
Met veel liefde en vakmanschap maken we bij Sanoma magazines als Flair, Humo, Story, Libelle, Milo, Feeling en nog een pak andere veel gelezen titels.
Dat is leuk werk. Want het is een hele uitdaging om duizenden lezers te boeien, entertainen en juist te informeren. Maar het is ook “serious business”. Want de deadline ligt elke week op de loer.

Wie zoeken we ?
Laatstejaars die dromen van een job in de magazinewereld. Denk jij dat je boeiende artikels en ophefmakende reportages in je pen hebt zitten ? Of ben je gepassioneerd door vormgeving en fotografie en heb je een perfect beeld van hoe een magazine er moet uit zien ? Schrijf je dan snel in op www.sanomajobcastingday.be . De plaatsen zijn beperkt.

Wat is het precies ?
Op onze Job Casting Day maak je kennis met ons bedrijf, onze mensen en onze manier van werken. En tijdens boeiende workshops kan je leren van ervaren rotten in het magazinevak. Als kers op de taart doe je mee aan een strenge maar leuke afvalrace. Aan de finish ligt een boeiende job op je te wachten.

Wanneer is het ?
De Job Casting Day is op donderdag 24 april. De eerste selectieronde start al om 09u.30. En de laatste workshop eindigt om 18u.30.

Waar is het ?
Je komt naar de hoofdzetel van Sanoma Magazines Belgium op de Telecomlaan in Diegem. Klik hier voor een routebeschrijving.

Hoe schrijf je in ?
Inschrijven doe je ten laatste op 14 april om 16u.00.

Je moet geen babe zijn om in een magazine te staan.

Al helpt dat natuurlijk wel als je de cover wil halen. Maar dan heb je niks te zoeken op onze Job Casting Day. Wel als je een laatstejaars bent met genoeg talent en goesting om week na week de binnenkant van onze veel gelezen magazines te schrijven en vorm te geven. Op onze Job Casting Day kan je naar workshops om te leren van de meesters in het magazinevak. Maar er is meer. Wie de bikkelharde selecties van die dag overleeft, maakt kans op een job bij Sanoma. Schrijf je in op www.sanomajobcastingday.be

Je moet niet slim zijn om op de cover van een magazine te staan.

Maar als je week na week onze duizenden lezers wil boeien, entertainen én juist informeren, dan kan je maar beter een goed stel hersens hebben. En die heb je ook nodig om de bikkelharde selecties te overleven op onze Job Casting Day. Want alleen dan maak je kans op een job bij Sanoma en kan je straks zelf onze veelgelezen magazines schrijven en vorm geven.
Maar ook als je naast de job grijpt is onze Job Casting Day de moeite waard.
Zo kan je naar workshops om te leren van de meesters in het magazinevak.
Schrijf je snel in op www.sanomajobcastingday.be want de plaatsen zijn beperkt.

Doen, hastn, doen!
En haast u misschien een beetje, want u moest blijkbaar gisteren al ingeschreven zijn. Zeg dat het mijn schuld is. (op de site staat trouwens als deadline 17 april om 16 uur. Steek het daarop, waar.) En als u aangenomen wordt mag u mij natuurlijk eens trakteren op een koffiekoek van Janine van de kantine. Geen dank!

Reacties

 1. Doen , allemaal, doen! ’t is de moeite, en ik kan ’t weten want ik was er vorig jaar bij …(en was minder goed dan Jeroen ;) )

 2. Jenno

  Ik ben geen laatstejaars…

  … maar ik heb morgen wel een gesprek bij de concurrentie ;-)

 3. Leila

  Liefste Lilith,

  tijdens het lezen van de wonderschone Faust van Goethe stootte ik op de naam “Lilith”. Zij is een heks, verwant met de duivel, en brouwt het cupidotoverdrankje waardoor Faust in elke vrouw een liefdesobject meent te herkennen. Vanwaar komt jouw naam, Lilith from the crib? Heeft het iets met Faust te maken of toch maar niet?

 4. De Baas

  Kijk. Als die mooie jongen van op de foto (die nu in het ziekenhuis ligt na een zwaar ongeluk maar die het op ongelooflijke wijze veel en veel beter maakt dan zijn auto die totaly total loss is) als die mooie (en intelligente, geestigeen vlotte) jongen zich nu bij Flair amuseert is dat grotendeels te wijten aan… welja, je kent hem wel… Dus wie denkt talent te hebben… Laatstejaars of eerstejaars of geen van bovenstaand… Hit me!

 5. what? heeft de mooie jongen een accident gehad? En ik moet dat hier vernemen via het onpersoonlijke internet of wat?

  Babbel een keer tegen mij, De Baas. :/

 6. Jenno

  @De Baas: Hoe mag ik u “hitten”? Of met wat? Ik beloof dat het geen pijn doet.

 7. @jenno en de rest: t.siffer[at]tvstory.be

  Doen Jenno, jij met al je productiehuiservaring en weetjes over Big Brother en al. (l)

 8. the watcher

  @Baas: niet “te wijten aan” maar “te danken aan”. als jullie nog een eindredacteur nodig hebben, hit me baby one more time.

 9. @ De Baas: en gaat Het Bedrijf dan ook werkelijk antwoorden op die e-mails? Want solliciteren via jullie onlinetool, dat zuigt geweldig. In het verleden heb ik dat een drietal keer geprobeerd, zonder ooit maar één bevestigingsmailtje terug te krijgen.

 10. Jenno

  Oh ja, weet iemand of het waar is de Koen De Bouw zijn vrouw en kinderen heeft verlaten voor Catherine Cools? Alleszins de laatste roddel die ik heb opgevangen. :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>